TikTok'u nasıl buluyorsunuz?

TikTok uygulamasını nasıl buluyorsunuz siz? TikTok keşfetinizde ne videolar oluyor çoğunlukla? Şahsen ben bu uygulamadan nefret ediyorum, iyice strese soktu beni.

Kullanmasını bilene gayet kullanışlı platform. Ama bizim milletin eline geçince ucube yuvasına döndü.

İstemediğiniz türde olan videolara basılı tutup ilgilenmiyoruma tıklayın. Hoşunuza giden videoları algoritmanınızı düzeltme uğruna beğenip, yorum atıp, kaydedip üstüne videoyu atanı da takip edin.

TikTok uygulamasını nasıl buluyorsunuz siz? TikTok keşfetinizde ne videolar oluyor çoğunlukla? Şahsen ben bu uygulamadan nefret ediyorum, iyice strese soktu beni.

Bir zamanlar dünyadaki herkes normaldi, sonra bir meteor düştü. İçinden 2 ırk doğdu;
Ünlü olmak için orasını burasını açanlar.
Ünlü olmak için değişik saçma yüz hareketleri veya fiziksel hareketler yapanlar.
İnsanlık adına çok korktuk, lakin bize bulaşmadılar. Kendi platformlarını yarattılar... Sadece kendilerinin olduğu platform.

2.5 yıl önce insanlar ne buluyor burada diye indirdim, açıkçası yabancılarda özellikle çok fazla güzel içerikler var, örneğin plastik tamiri vs gibi. Ancak bizim Türkiye kısmına gelirsek ne yazık ki sırf popülerlik uğruna kendisini obje gibi kullanandan tutunda doğuştan tüm tıbbi engellere sahipmiş gibi davrananlara ne ararsanız var. Ah bizim lise yıllarımızda vine vardı ehey.

Uygulamayı savunmuyorum birkaç ay kullanmıştım bence ön yargıyla yaklaşıyorsunuz.

Cringe videoları izlemezseniz önünüze düşmüyor zaten.

Gayet kaliteli mizaha sahip kişiler tanıdım uygulamada.

Bilgili, kaliteli insan cringe içerik üreticilerden daha az olsa da siz kaliteli insanları izlerseniz, beğenirseniz keşfetinize onlar gelecektir.

Tabii çok cringe, kalitesiz, saygısız çok insan var.

Uygulamanın gizlilik cart curtlarından falan bahsetmeyeceğim oralar karışık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı