Çözüldü Tilgin modem TurkNet kurulum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Ankara
Daha fazla  
TT'den TurkNet'e geçtim. Modem tilgin olduğu için kurulumda yardımcı olamıyorlarmış. İnternetten araştırmalarıma göre TurkNet'in verdiği kullanıcı adı ve şifre ile ayarlamaya çalıştım fakat 30 dakikadır değişen bir şey yok. Ne yapmam gerekli?

Dosya Ekleri

• IMG_20211002_121049.jpg
    IMG_20211002_121049.jpg
    151,3 KB · Görüntüleme: 328
  • IMG_20211002_121120.jpg
    IMG_20211002_121120.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 291
Çözüm
Muhtemelen TTNet profilini değiştiremiyoruz. Root olarak girdiğinizi görüyorum. Yeni bir profil oluşturabiliyorsanız onu deneyin. Onun üstünden düzenleme yapalım.

Tip PPPoE olacak.
VLAN kimliği 35 olacak.
Turknet'in verdiği kullanıcı adı ve şifreyi girdikten sonra aktifleştirip internete girebilirsiniz.
Tilgin modem mi kaldı ya, değiştirebiliyorsanız değiştirtin modemi.

İstediğiniz herhangi bir Router'ı kullanabilirsiniz bu arada.

Sanırım ikinci fotoğrafta VLAN kimliği kısmına 35 yazmanız gerekiyor.

Ayrıca bağlantınız aktif mi? Turknet Online İşlemler üzerinden kontrol edin.

Tilgin modem mi kaldı ya, değiştirebiliyorsanız değiştirtin modemi.

İstediğiniz herhangi bir Router'ı kullanabilirsiniz bu arada.

Sanırım ikinci fotoğrafta VLAN kimliği kısmına 35 yazmanız gerekiyor.

Ayrıca bağlantınız aktif mi? Turknet Online İşlemler üzerinden kontrol edin.
O kısımda dokunamıyorum. Elimde TT TP-link modem var çözüm bulamazsam onu da deneyeceğim.

Muhtemelen TTNet profilini değiştiremiyoruz. Root olarak girdiğinizi görüyorum. Yeni bir profil oluşturabiliyorsanız onu deneyin. Onun üstünden düzenleme yapalım.

Tip PPPoE olacak.
VLAN kimliği 35 olacak.
Turknet'in verdiği kullanıcı adı ve şifreyi girdikten sonra aktifleştirip internete girebilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı