TIP-23 erişim kabini aktif edilmiş ama binayı kapsamıyor

Var mı gelişme?

Türk Telekom'u aradım bana müşterimiz değilsiniz o yüzden işlem yapamıyorum kendi internet sağlayıcınızla konuşun falan dediler. Bende TurkNet'e yazdım onlar da altyapınız 50 mbps görünüyor 3 gün içinde geçersiniz dedi 3.günün sonunda Red edildi talep boş port olmadığından Türk Telekom müdürlüğüne gidip dilekçe vermem lazımmış. Bende açıkkapı üzerinden başvurdum çünkü müdürlüğe gidemiyorum şu an.
 
@TrapZeus Hocam siz TT altyapısında olmadığınız halde TT sizin için fiber/VDSL çekmez. Siz zaten başka firmanın müşterisisiniz neden sizin için uğraşsın ki? Şimdi sizin için yurt dışından VDSL2 onaylı port sipariş edecekler; o portun parasını TürkNet değil TT ödeyecek. TürkNet sadece aylık "kullanım kirası" ödeyecek ki bu para o portun parasını çıkarmanın yanından geçemez. Yani özetle zor, belki TT müşterisi olsaydınız kolay olabilirdi. TürkNet'de hemen sorumluluğu TT'ye atıyor, kendisi ödese ya o portun parasınız? Kolay yoldan devam ediyorlar, altyapı döşemek yok kira ödemek var. Neyse sağlık olsun, inşAllah hızlıca port açılır hocam.
 
@TrapZeus hocam siz TT altyapısında olmadığınız halde TT sizin için fiber/VDSL çekmez. Siz zaten başka firmanın müşterisisiniz neden sizin için uğraşsın ki? Şimdi sizin için yurt dışından VDSL2 onaylı port sipariş edecekler; o portun parasını TurkNet değil TT ödeyecek. TurkNet sadece aylık "kullanım kirası" ödeyecek ki bu para o portun parasını çıkarmanın yanından geçemez. Yani özetle zor, belki TT müşterisi olsaydınız kolay olabilirdi. TurkNet'de hemen sorumluluğu TT'ye atıyor, kendisi ödese ya o portun parasınız? Kolay yoldan devam ediyorlar, altyapı döşemek yok kira ödemek var. Neyse sağlık olsun, inşallah hızlıca port açılır hocam.

Doğrudur hocam vallahi çok şansızım yani en sonunda ADSL kurtuluyorum dedim onda da port sorunu yaşıyorum tam yanımdaki bina yaşamazken port, ADSL sorunu falan ama bizim bina yaşıyor bu durumu. Umarım kısa sürede yeni port açılır.
 
@TrapZeus Genelde TT kendi müşterilerine daha fazla port ayırır. Yani mesela TürkNet için 40 port var ise 60 port en az TT için ayrılmıştır ki daha fazlası da olabilir. Yani sorun sizde değil TT kendine pozitif ayrımcılık yapıyor ki haklıda sonuçta altyapıyı ve ücreti ödeyen TT ama kira ile üzerinden geçinen TürkNet ancak bu hikayede yanan siz oluyorsunuz hocam. Dediğim gibi inşAllah sorununuz çözülür en yakın zamanda. İsterseniz TT'ye geçmeyi düşünüyorum boş port varsa geçeceğim diye TT müşteri hizmetlerinin ağzını yokla %90 var diyeceklerdir, tabii yok demeleride olasılık dışı değil ancak benim tahminim bu.
 
@TrapZeus genelde TT kendi müşterilerine daha fazla port ayırır. Yani mesela TurkNet için 40 port var ise 60 port en az TT için ayrılmıştır ki daha fazlası da olabilir. Yani sorun sizde değil TT kendine pozitif ayrımcılık yapıyor ki haklıda sonuçta altyapıyı ve ücreti ödeyen TT ama kira ile üzerinden geçinen TurkNet ancak bu hikayede yanan siz oluyorsunuz hocam. Dediğim gibi inşallah sorununuz çözülür en yakın zamanda. İsterseniz TT'ye geçmeyi düşünüyorum boş port varsa geçeceğim diye TT müşteri hizmetlerinin ağzını yokla %90 var diyeceklerdir, tabii yok demeleride olasılık dışı değil ancak benim tahminim bu.

Teşekkür ederim hocam aynı sizin dediğniz gibi oluyor zaten TT müşteri hizmetleride dedi kullanıcımız olursanız port işlemi yapablilim vb falan ama TT kullandım yıllardır acayip kötü ve taahhüt olayı falan da var.
 
Teşekkür ederim hocam aynı sizin dediğiniz gibi oluyor zaten TT müşteri hizmetleri de dedi kullanıcımız olursanız port işlemi yapabilirim vb. falan ama TT kullandım yıllardır acayip kötü ve taahhüt olayı falan da var.
Doğrudur hocam; yeni müşteri değilseniz TT acımıyor fiyat konusunda. O yüzden taahhüt bittiği gibi 3 ay TürkNet kullanmak gerek - 3 ay yani 90 gün sonra yeni müşteri sayılıyorsunuz- daha sonra TT'ye geçilebilir. Yoksa çekilecek çile değil bu fiyatlar ile.
 

Geri
Yukarı