Geçen günlerde indirimde olduğu için EA Play üyeliği almıştım fakat hala hiç oyun oynamadım, Titanfall 2 dikkatimi çekti sizce hikaye modu için indirip oynamalı mıyım keyif verir mi?
Güzeldir, kısa ama öz.Geçen günlerde indirimde olduğu için EA Play üyeliği almıştım fakat hala hiç oyun oynamadım, Titanfall 2 dikkatimi çekti sizce hikaye modu için indirip oynamalı mıyım keyif verir mi?
Titanfall 2 meka temasında olduğu için ne zaman çıkarsa çıksın gölgede kalacaktı.Ben oynadığımda sevmiştim. Biraz kısa gelebilir ama güzeldir arkadaşların dediği gibi hatta EA'e hep kızmışımdır bu oyunu BF1'in çıkışına denk getirtip, potansiyelini birçok kişinin kaçırmasına sebep oldukları için.
Doğru olabilir ama şöyle birşeyde var normalde gölgede kalacaksa, şimdi tamamen karanlıkta kaldı.Titanfall 2 meka temasında olduğu için ne zaman çıkarsa çıksın gölgede kalacaktı.
Böyle oyunlar ana akım olmadığından dolayı genel kitleye hitap etmez, alıcısına gider. o yüzden zaten konuşulmuyor.Doğru olabilir ama şöyle birşeyde var normalde gölgede kalacaksa, şimdi tamamen karanlıkta kaldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.