Titan Fall 2 hikaye modu oynanır mı?

hymeria

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Geçen günlerde indirimde olduğu için EA Play üyeliği almıştım fakat hala hiç oyun oynamadım, Titanfall 2 dikkatimi çekti sizce hikaye modu için indirip oynamalı mıyım keyif verir mi?

Geçen günlerde indirimde olduğu için EA Play üyeliği almıştım fakat hala hiç oyun oynamadım, Titanfall 2 dikkatimi çekti sizce hikaye modu için indirip oynamalı mıyım keyif verir mi?

Evet oynanır güzel hikayesi var.

Güzeldir, kısa ama öz.

Ben oynadığımda sevmiştim. Biraz kısa gelebilir ama güzeldir arkadaşların dediği gibi hatta EA'e hep kızmışımdır bu oyunu BF1'in çıkışına denk getirtip, potansiyelini birçok kişinin kaçırmasına sebep oldukları için.

Ben oynadığımda sevmiştim. Biraz kısa gelebilir ama güzeldir arkadaşların dediği gibi hatta EA'e hep kızmışımdır bu oyunu BF1'in çıkışına denk getirtip, potansiyelini birçok kişinin kaçırmasına sebep oldukları için.
Titanfall 2 meka temasında olduğu için ne zaman çıkarsa çıksın gölgede kalacaktı.

Titanfall 2 meka temasında olduğu için ne zaman çıkarsa çıksın gölgede kalacaktı.
Doğru olabilir ama şöyle birşeyde var normalde gölgede kalacaksa, şimdi tamamen karanlıkta kaldı.

Doğru olabilir ama şöyle birşeyde var normalde gölgede kalacaksa, şimdi tamamen karanlıkta kaldı.
Böyle oyunlar ana akım olmadığından dolayı genel kitleye hitap etmez, alıcısına gider. o yüzden zaten konuşulmuyor.

Multiplayeri çok zevkli hikayesi ortalama bol aksiyonlu cs yada valoda gibi sabit bir konumda durup hedef beklemiyorsun bir videosunu çekmiştim istersen bi bak
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı