Tıtanıc animasyon yapma

CristianoRonaldo

Femtopat
Arkadaşlar merhaba.
Şimdi ben bir animasyon yapmak istiyorum tıtanıc denizin dibinden böyle suyun üstüne falan çıkacak.
Tıtanıc modeli var aldım bedavaya Blender'a ekledim. İstersem Unreal Engine de yukleyebilirim sıkıntı olmaz.
Nasıl yapacağım chat GPT bana Blender'la yap dedi. Hem daha kolay hem daha iyi diye ne yapacağım yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Blander ile çalışınız hocam daha kapsamlıdır blander hayırlısı olsun :)
hocam peki bu tür animasyonu nasıl yapacağım chat gpt yardımıyla.
hiç bilgim yok animasyon v.s
Geçen youtube da bir video gördüm okyanus yapma diye yav one yav o bile o kadar uzun sürüyorsa.
bir sürü şeye giriyor yok onu böyle yok onu şöyle.
Ve adamın dediği gibi yaptım okyanus sadece resim gibi kaldı Blenderda hereket etmiyor oyant diyom 10 fps.
Bilgisayar da iyi hemen hemen.
Birde hocam chat gpt ye aralarındaki farkı söyle dedim Unreal Engine anında render var dedi bilmiyorum daha iyi değilmi anında render.

Hocam peki bu tür animasyonu nasıl yapacağım chat GPT yardımıyla.
Hiç bilgim yok animasyon vs.
geçen YouTube'da bir video gördüm okyanus yapma diye yav One yav o bile o kadar uzun sürüyorsa.
Bir sürü şeye giriyor yok onu böyle yok onu şöyle.
Ve adamın dediği gibi yaptım okyanus sadece resim gibi kaldı Blender'da hereket etmiyor oyant diyorum 10 FPS.
Bilgisayar da iyi hemen hemen.
Bir de hocam chat GPT'ye aralarındaki farkı söyle dedim Unreal Engine anında render var dedi bilmiyorum daha iyi değil mi anında render.

Blander aşırı zorluyorsa Unreal diyeyim o zaman hocam hayırlısı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı