Titanseat Throne vs Exvega Business Pro vs Hawk Future

Bütçe
14000
Merhaba,
Titanseat Throne, EXVEGA Business Pro 2025, Hawk Future modelleri arasında karasız kaldım. 1-2 gün içerisinde birini almayı planlıyorum.

Ürünlerin başlıca özellikleri şöyle;

Titanseat:
-Çelik iskelet
-Tam saran yoğunlaştırılmış hafızalı sünger
-180° yatabilen sırt mekanizması
-Sessiz ve zemin dostu premium silikon tekerlekler
-Yarasa mekanizma (yükseklik ve salınım ayarlı)
-4D ayarlanabilir çelik kolçaklar
-Class 4 gazlı amortisör (150 kg üzeri taşıma kapasitesi)

Exvega:
-Çelik iskelet
-Yumuşak cold cure Poliüretan oturak
-Visco bel boyun ve boyun desteği
-4D kolçak
-180° derece yatan sırt desteği
-Döküm yarasa mekanizma
-4class amortisör
-Metal ayak

Hawk:
-Demir iskelet
-Akıllı sünger oturak 60DNS sertlik
-Akıllı sünger bel ve baş yastığı
-180° derece yatan sırt desteği
-Yarasa mekanizma
-4class amortisör
-Metal ayak

Ayrıca bu fiyat bandındaki benzer özellikteki alternatif önerilerinize açığım. Tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi bekliyorum iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Throne Night Blue kullanıyorum gayet memnunum üstad. Exvega için çok iyi dönüşler almadım araştırmalarımda Titanseat ve Hawk arasında bir tercih yapabilirsin. Exvega oturağında boş süngere oturuyorsun diye bir yazı okumuştum. Bir araştır derim

Throne Night Blue kullanıyorum gayet memnunum üstad. Exvega için çok iyi dönüşler almadım araştırmalarımda Titanseat ve Hawk arasında bir tercih yapabilirsin. Exvega oturağında boş süngere oturuyorsun diye bir yazı okumuştum. Bir araştır derim
Özellik olarak Titanseat bana çok cazip geldi ama yeni bir markaymış sanırım deneyimlerini artısını ve eksisini paylaşır mısın ?

Ürün sipariş verdiğim ertesi gün öğlen teslim edildi. Hepsiburada üzerinden almıştım. Ama sitesinde aynı gün teslimat özelliği varmış onu görmedim. Koltuk baya konforlu ve rahat yarasa mekanizma ve 4D kol baya premium hissettiriyor. Eksi yönü bel desteğini ayrı satıyorlar o biraz değişik olmuş. Özellikle alüminyum ayak ve paten teker gerçekten başarılı bir çalışma olmuş. Şimdilik deneyimim bu ilerleyen zamanlarda ne olur yaşayıp göreceğiz :) Müşteri destekleri ise benden tam puan aldı adamlar anlık dönüyor.

Ürün sipariş verdiğim ertesi gün öğlen teslim edildi. Hepsiburada üzerinden almıştım. Ama sitesinde aynı gün teslimat özelliği varmış onu görmedim. Koltuk baya konforlu ve rahat yarasa mekanizma ve 4D kol baya premium hissettiriyor. Eksi yönü bel desteğini ayrı satıyorlar o biraz değişik olmuş. Özellikle alüminyum ayak ve paten teker gerçekten başarılı bir çalışma olmuş. Şimdilik deneyimim bu ilerleyen zamanlarda ne olur yaşayıp göreceğiz :) Müşteri destekleri ise benden tam puan aldı adamlar anlık dönüyor.
Biraz önce gank.com üzerinden sipariş verdim umarım pişman etmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı