Ben burada spyware olmasına herhangi bir kanıt göremiyorum. Bilgisayarınızla ilgili bilgileri toplamasına spyware diyorsanız bilgisayardan Windows'u silmekle başlayın.
Yani o konuda haklısın ama tercih meselesi. Ayrıca T-Launcher da Java ile yazıldığı için kodları incelenebilir ki forumda da kodları incelenerek o videoların yalan olduğu ortaya çıkarıldı.
Ben burada spyware olmasına herhangi bir kanıt göremiyorum. Bilgisayarınızla ilgili bilgileri toplamasına spyware diyorsanız bilgisayardan Windows'u silmekle başlayın.
Yani o konuda haklısın ama tercih meselesi. Ayrıca t-Launcher da Java ile yazıldığı için kodları incelenebilir ki forumda da kodları incelenerek o videoların yalan olduğu ortaya çıkarıldı.
Java konusunda pek emin değilim hocam yorum yapmam doğru olmaz fakat daha önceden de bildiğim TL legacy adlı Launcher'in bugünkü t-Launcher ile bir drama yaşadığını ve burada TL legacy tarafının haklı olduğunu düşündüğüm için bu Launcher'i kullanmıyorum, kullandırtmıyorum. Buyurun TL Legacy'nin sitesindeki "sıkça sorulan sorular" bölümünde açıklamışlar.