TLauncher virüslü mü?

Boşuna sildirdiniz bana. Kim uydurduysa böyle bir şeyi kafası damacanaya dönüşsün.
 
Konu kapanabilir. Virüslü değil ama birdaha yüklemiyecem. Hala virüs olduğnu düşünüp indirip format atmak istemneyen arkadaşlar varsa bütün oyun dosyalarını regeit'ten launcher'ın dosyalarını silin.
 
Her korsan uygulama veya oyunda virus yoktur. Ben 2 yıldır torenten indirdiğim Most Wanted ve Sims 3 oynuyorum ne Kaspersky uyarı verdi ne de Malwarebytes uyarı verdi Tlucherde kullanıyorum bir 6 aydır sıkıntı yok
 
Her korsan uygulama veya oyunda virus yoktur. Ben 2 yıldır torenten indirdiğim Most Wanted ve Sims 3 oynuyorum ne Kaspersky uyarı verdi ne de Malwarebytes uyarı verdi Tlucherde kullanıyorum bir 6 aydır sıkıntı yok
Haklısınız hocam.
 
Şu *launcher olayı primden başka bir şey değil. Benim yaşımdaki biri çıkmış *launcher açıldığında Dxdiag isimli uygulamadan bilgi topluyor diye. Dxdiag'ı gidin açın çalıştır ekranından. Bilgisayar ve kişisel bilgileri içeren bir uygulama diyebiliriz kısaca. Minecraft'ta F3'e bastığınız zaman gelen o bilgiler nereden geliyor sanıyorsunuz? Hadi onu geçtim şu kimsenin okumadan kabul ettiği kullanıcı sözleşmesinde adamlar koskoca "Kişisel bilgilerinizi toplayabiliriz" yazmışlar. Hatırlayan var mı bilmem bir ara Whatsapp'ın bir sözleşmesi vardı tüm dünyayı gereksiz şekilde ayağa kaldıran. Bilgilerimizi toplayacaklarmış da mesajlarımızı okuyacaklar mışta vesayre vesayre. O olay ile bu olay arasında hiçbir fark yok. Sanki hiç bir uygulama bizim bilgilerimizi depolamıyor, bilmiyor.
 
Son düzenleme:
Cidden yeter be. Şu *launcher olayı primden başka bir şey değil. Benim yaşımdaki biri çıkmış *launcher açıldığında Dxdiag isimli uygulamadan bilgi topluyor diye. Dxdiag'ı gidin açın çalıştır ekranından. Bilgisayar ve kişisel bilgileri içeren bir uygulama diyebiliriz kısaca. Minecraft'ta F3'e bastığınız zaman gelen o bilgiler nereden geliyor sanıyorsunuz? Hadi onu geçtim şu kimsenin okumadan kabul ettiği kullanıcı sözleşmesinde adamlar koskoca "Kişisel bilgilerinizi toplayabiliriz" yazmışlar. Hatırlayan var mı bilmem bir ara Whatsapp'ın bir sözleşmesi vardı tüm dünyayı gereksiz şekilde ayağa kaldıran. Bilgilerimizi toplayacaklarmış da mesajlarımızı okuyacaklar mışta vesayre vesayre. O olay ile bu olay arasında hiçbir fark yok. Sanki hiç bir uygulama bizim bilgilerimizi depolamıyor, bilmiyor.
Hocam zaten eski konu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı