TN panel vs. VA panel yan yana görsel farklar

Kabul et, bu kadar farkı beklemiyordun değil mi?:penguen:
Daha düzgün oyun oynayamadım sebebi monitör sanırım uğurlu geldi ekran kartımı sattım bu sabah itibariyle ve birazdan da öbür monitörü satacağım :D Aynı gün içinde hem kartı ve monitörü satıp hem de monitör geldi. Şükür.

TN'den biraz daha kötüsü Tüplü monitör. :p Şaka bir yana gerçekten mümkünse IPS veya VA tercih edilmeli. Özellikle teknoloji mağazalarında gözlemlediğim kadarıyla TN monitörler IPS'lerin yanında çok sönük kalıyorlar.

Kolu olan adam her oyunda iyi oynar, her oyunda çöp gibi oynuyorsa istersen 0.1 MS alsın. Ayrıca kullanan şahıs E-spor oyuncusuysa haklısın derim. Ben her türlü monitörde aynı şekilde oynuyorum hiçbir şey kısıtlamıyor beni.
O işler öyle olmuyor işte. Tekrar söylüyorum ciddi olarak bir şeyler başarmak istiyorsan senin kullandığın ekipmanlarının rakiplerinle eşit yada daha iyi olması gerekiyor. Senin mantığına gelirsek 144Hz monitörler sadece E-spor oyuncular için üretiliyor. :) Ekipman değişikliği sonrası takımlara yolladığımız bir sürü arkadaşımız oldu mesela. Tabi dediğin gibi önce yetenek olacak, herkes senin gibi değil. Benim için önemli olan düşük çözünürlük ve düşük gecikme süreleri. Bende bazen şikayet ediyorum keşke 2K yada 4K monitör kullansam diyede olmuyor işte. Online oyunlarda ekran ortasındaki nişangahtan başka bir şey gözüm görmüyor. Ne yapayım kaliteyi. :) @FrontPage. hayırlı olsun bu arada dostum güzel monitör almışsın. Yakında senin diğer konuya bir şeyler paylaşacağım, yine bulaştım bir işlere. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı