@Windows 7
Bilirkişi curved monitör önermediğine göre, hepimiz elimizdeki curved monitörleri satıyoruz arkadaşlar!
Yahu neden önermezsin? Hangi teknik veriye göre, hangi tecrübeye dayanarak önermezsin? Bunlardan da bahsetsene. Önermem deyip, geçiyor. Gerçekten her yer komik insan dolu.
Konuyu açan arkadaşın sorusuna gelecek olursak; iki cihaz arasından MSI olanı tercih etmen daha mantıklı olur. Çünkü seçtiğin ASUS, 6bit + FRC renk derinliğine sahip ve daha çok color banding şikayetin olur fakat şöyle bir şey var ki 1920x1080 çözünürlük için, 27" monitör kullanmak pek keyifli olmuyor. Piksel yoğunluğu az olacağından dolayı, detaylar arasında pikselleri de görürsün. Ek olarak o MSI modelinde, yükseltme/alçaltma ayarı yok.
Ben, MSI Optix MAG241CR 24" almanı tavsiye ederim. Yarı-profesyonel kullanım için verimli bir panel boyutu.
MSI Optix MAG241CR 23.6'' 144Hz 1MS(MPRT) CURVED LED MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Eğer yükseltme/alçaltma önemli değilse, bu:
23.6 MSI OPTIX MAG241C FHD 144HZ 1MS HDMI+DP SIYAH CURVED GAMING MONITOR: Amazon.com.tr
Bu panelin 27", 2K, 144Hz olan modelini kullanıyorum ve gözüme ghosting ilişmedi (BF V, Escape From Tarkov ve R6 oynuyorum).