Tofaş 2000-2003 modellerin şaşesi sağlamlaştırdı mı?

• Konuyu başlatan 518900
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 57
  • Görüntüleme 2.652

518900

Hectopat
Bugün video izlerken yorumlarda Tofaş 2000-2003 model arası şaşelerde daha az hasar alması için kalın demir çubuklar ile sağlamlaştırdığını söylemiş birisi doğru mudur bu?

İlk kez duyuyorum böyle bir şey. Sağlamlaştırma değildir o düzeltme veya iyileştirmedir. Sağlamlaştırma olma tüm incelemelerde bu modelleri belirtirlerdi. Doğru olsa bile sağlamlaştırma değildir.

Kapılarının içine sonradan süpürge sapı gibi 2 tane demir çubuk eklediler, muhtemelen onu abartıp söylemiştir.

Almayı düşünüyorsanız almayın. Az daha koyup, gene o yıllara ait olan Megane, Corolla yada Brava alınabilir.
Amca oğlumda doğan slx var 98 model sanayide takılıyoruz arada her seferinde doğan satılıkmı diyolar benim mercedesin yüzüne bakan olmuyor yanına koyunca. Almayı düşünmedim değil aslında yapılı bi tane bazı insanlar seviyor yürek yemiş gibi hastası bazılarıda sevmiyor reis.

Amca oğlumda doğan slx var 98 model sanayide takılıyoruz arada her seferinde doğan satılıkmı diyolar benim mercedesin yüzüne bakan olmuyor yanına koyunca. Almayı düşünmedim değil aslında yapılı bi tane bazı insanlar seviyor yürek yemiş gibi hastası bazılarıda sevmiyor reis.
Bu kafada iseniz sorunu yoksa alınır. Biraz daha ekleme ile satarak kar elde edebilirsiniz. Piyasası gayet iyi olan bir araba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı