Tofaş SLX alınır mı?

SadeceEfe

Hectopat
Merhaba biliyorsunuz ki çok pahalı araçlar şu anda fakat benim Tofaş aşkım var bu yüzden almak istiyorum daha alamam ehliyet yok o zamana kadar ne olur bilemeyiz fakat almak istiyorum diyebilirsiniz ki araba vurunca kağıt gibi oluyor ama modifiye edilince güzel olacağını düşünüyorum sizce alınır mı? Bir de hidrolik direksiyon mu ve alırsım ölüm fermanı mı mı yazarım yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Eğer araban yoksa ve şehrinde toplu taşıma sıkıntısı varsa alınır derim. Dikkatli kullan sıkıntı olmaz. Ama benzin fiyatlarını da göz önünde bulundur.

Hocam İstanbul'a yakın şehirdeyim ailemin aracı var aslında ama annem kullandığından jantları değiştirsem direkt olarak savaş çıkacağından LPG o kadar pahalı değil hocam bir de ya.

Merhaba biliyorsunuz ki çok pahalı araçlar şu anda fakat benim Tofaş aşkım var bu yüzden almak istiyorum daha alamam ehliyet yok o zamana kadar ne olur bilemeyiz fakat almak istiyorum diyebilirsiniz ki araba vurunca kağıt gibi oluyor ama modifiye edilince güzel olacağını düşünüyorum sizce alınır mı? Bir de hidrolik direksiyon mu ve alırsım ölüm fermanı mı mı yazarım yardımcı olursanız sevinirim.

Kışın üşümezsin yazın arabanın içinde duramazsın.

@SadeceEfe dostum iyi akşamlar belli ki ya 18'sin ya da yeni 18'e girdin bence acele etme önce bir tenha yerlerde araba kullan sür kanın kaynıyor çünkü alah korusun başını belaya sokman muamma Tofaş içki gibi durduğu yerde durmuyor 🤣

Hocam çok doğru diyorsunuz manuel araç kullanmak otomatik kadar kolay değil ama bir arabamın olmasını da çok istiyorum :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı