TOGG alacak mısınız?

Fiyatının 1 milyon altında olmayacağını belirtin lütfen. Bu ülkede alabilen olacağını sanmam. Tabii beynini bir köşeye bırakıp kredi çekenler dışında. Bu arabanın yurtdışında tutmazsa zaten sadece Mustafa Sarıgül'de görebiliriz :D
Eğer Tesla'dan ucuz olabilirse biraz tutabilir gibi geliyor.

Fiyatının 1 milyon altında olmayacağını belirtin lütfen. Bu ülkede alabilen olacağını sanmam. Tabii beynini bir köşeye bırakıp kredi çekenler dışında. Bu arabanın yurt dışında tutmazsa zaten sadece Mustafa sarıgül'de görebiliriz :D
1 milyona fosil yakıtlı sedanları alan millet neden bu arabayı alamıyormuş acaba? Kendi adınıza konuşun lütfen. Muhaliflik sizin yaptığınız değil siz çok yanlış anlamışsınız.

1 milyona fosil yakıtlı sedanları alan millet neden bu arabayı alamıyormuş acaba? Kendi adınıza konuşun lütfen. Muhaliflik sizin yaptığınız değil siz çok yanlış anlamışsınız.

1 milyona fosil yakıtlı sedanları alan "millet" değil efendim. Zengin ve yandaşlar. Ve "TOGG" daha çok milli bir değer, muhaliflik yapılacak bir konu değil. (Eleştirilebilir tabii.)

Dostum ben direkt olarak 1 arabaya 500000 TL veremeyen ülkeden bahsediyorum. 1 milyon verebilecek var mı gerçekten halktan?

1 milyona fosil yakıtlı sedanları alan "millet" değil efendim. Zengin ve yandaşlar. Ve "TOGG" daha çok milli bir değer, muhaliflik yapılacak bir konu değil. (eleştirilebilir tabii.)
Volkswagen sadece Passat üzerinden Türkiye'de 210 bin satış yaptı. Ayrıca çok tanıdığım var orta halli olupta corolla hybridlere, bir halta benzemeyen egealara binen.

Dostum ben direkt olarak 1 arabaya 500000 TL veremeyen ülkeden bahsediyorum. 1 milyon verebilecek var mı gerçekten halktan?
Araba satışa sunulunca beraber izler görürüz. Aracın beklenenden daha çok satılacağını düşünüyorum.

Param olsa da almam. Devlete ve yerli şirketlerimize ne veri versek "sızdırıyorlar." TOGG'a o kadar akıllı cihaz dediler, haliyle akıllıysa bol bol veri de topluyordur. Bu verilerin içerisinde araç içindeki konuşmalarımız bile olabilir. Yok sağ ol almayayım. Bi' o kalmıştı vermediğimiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı