TOGG hakkında ne düşünüyorsunuz?

Melys

Hectopat
Katılım
2 Nisan 2021
Mesajlar
2.530
Makaleler
4
Çözümler
18
Yer
Antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
1667427367135.png



Yerli otomobil TOGG hakkında ne düşünüyorsunuz? Biliyorsunuz mart ayı gibi çıkış yapacak. Benim fikirlerim şöyle; Tasarım olarak çok hoş duruyor kesinlikle çok şık. Eletrikli olması en büyük rakibini Tesla yapıyor ve Tesla'yla rekabet içine girmeye fırsat bulmak bile iyi bir şey. Fiyat bizi üzecek bence pahalı olur ve halkın büyük kesmi alamaz bu aracı. Bazıları kapısı vesaire yurt dışından geldiği için yerli değil demiş ama bu zaten olan bir şey her arabada, patent önemli. Sonuç olarak arabanın çıkması güzel bir şey ama ben halkın alabileceğini ve ekonomiyi güçlendireceğini sanmıyorum.
 
Türk Lirasındaki muazzam değer kaybı ve enflasyon varken açıkçası beni hiç ilgilendirmiyor. Başkanlık sisteminden önceki dönem olsa ilgimi çekebilirdi ancak mevcut ekonomik durumda beni teğet geçiyor.
 
TOGG arabasının Türkiye için güzel olacağını, araba piyasasına benzin vs. değil de direk elektrikli ile gireceğimiz için mutluluk duyuyorum. Fiyatlar sebebi ile bence de halk alamayacak fakat birazcıkta olsa yabancılar arabayı alacağından ekonomimize biraz katkı olacağını düşünüyorum. Umarım fiyatlar çok olmaz.
 
İyi güzelde, bizim paramız kendi arabamızı almaya yetecek mi?
 
Eki Görüntüle 1560521

Yerli otomobil TOGG hakkında ne düşünüyorsunuz? Biliyorsunuz mart ayı gibi çıkış yapacak. Benim fikirlerim şöyle; tasarım olarak çok hoş duruyor kesinlikle çok şık. Eletrikli olması en büyük rakibini Tesla yapıyor ve Tesla'yla rekabet içine girmeye fırsat bulmak bile iyi bir şey. Fiyat bizi üzecek bence pahalı olur ve halkın büyük kesmi alamaz bu aracı. Bazıları kapısı vesaire yurt dışından geldiği için yerli değil demiş ama bu zaten olan bir şey her arabada, patent önemli. Sonuç olarak arabanın çıkması güzel bir şey ama ben halkın alabileceğini ve ekonomiyi güçlendireceğini sanmıyorum.

Eğer dedikleri gibi 900 bin TL gibi bir fiyattan satışa çıkarsa performansına göre gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Tesla ile yarışabilecek seviyede ancak oto sürüş yok ne yazık ki.
 

Geri
Yukarı