TOGG hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yerliliği önemli olsa da aşırı umrumda değil, sanayi ülkesi değiliz istesek de her şeyini üretemeyiz ki otomotiv deneyimli olduğumuz bir alan da değil. Teslaya rakip çıkarabilmemiz harika fakat ülkedeki insanların %95'inden fazlasının (ben de dahil) bu aracın koltuğuna oturamayacağını bilmek bek üzüyor. Sadece zenginler tadını çıkarabilecek.
 
TOGG arabasının Türkiye için güzel olacağını, araba piyasasına benzin vs. değil de direk elektrikli ile gireceğimiz için mutluluk duyuyorum. Fiyatlar sebebi ile bence de halk alamayacak fakat birazcıkta olsa yabancılar arabayı alacağından ekonomimize biraz katkı olacağını düşünüyorum. Umarım fiyatlar çok olmaz.
1.000.000 TL minimum bence 2.000.000 bulmaz arada olur diye biliyorum umarım yanılırım.
 
Seçim hareketi başka hiç bir şey değil. Araba güzel duruyor arabadan yana bir sıkıntı yok fakat. Sizin de dediğiniz gibi ne zaten biz alabiliriz nede ülkeyi kalkındır. E bunlarda zaten olmazsa ne iyi yani kalır ki. Düşük IQ milletimiz alamazsa bile seviniyor.
 
Özellikler olarak Tesla'nın ilk çıkardığı modellerden üstün.
Kamu bankaları TOGG alımı için faizsiz kredi sunacaklarını belirttiler.

Bence alabilecek durumda olan herkesin alması lazım.
CEO çok iddialı açıklamalar yaptı.
Tüm testlerden başarı ile geçti zaten.
İlk kez araç alacaklar için zaten yeni tasarı var ÖTV ve KDV'nin
Büyük kısmından muaf tutulacaklar.
 
Seçim için koz olarak üretilen önemli bir araç, yerli olması iyi ama halkımız alamadıktan sonra, zenginlerin alacağı bir araba olduktan sonra ne kadar "milli" bir araba olabilir?
Bunlar yatırım ve eğer tutarsa kalkınma için önemli sayılabilecek bir hamle. Yabancı yatırımcı çekmek veya ihracat yapıp devletin kasasına para girmesi ve o paranın piyasaya sürülmesi doları düşürür. Umarım uzun vadede ülkemize yararlı olur. Aracı ben beğendim ve keşke alabilsek dedim açıkçası. Vergi indirimi falan da yaparlar seçim yakınken. O yüzden ilk dönem alan alır.
 
Özellikler olarak Tesla'nın ilk çıkardığı modellerden üstün.
Kamu bankaları TOGG alımı için faizsiz kredi sunacaklarını belirttiler.

Bence alabilecek durumda olan herkesin alması lazım.
CEO çok iddialı açıklamalar yaptı.
Tüm testlerden başarı ile geçti zaten.
Hangi testler?
 
Yerliliği önemli olsa da aşırı umurumda değil, sanayi ülkesi değiliz istesek de her şeyini üretemeyiz ki otomotiv deneyimli olduğumuz bir alan da değil. Tesla'ya rakip çıkarabilmemiz harika fakat ülkedeki insanların %95'inden fazlasının (ben de dahil) bu aracın koltuğuna oturamayacağını bilmek bek üzüyor. Sadece zenginler tadını çıkarabilecek.

Zengin olsam Tesla alırdım sanırım o da var çok yüksek fiyattan çıkarsa Tesla daha iyi bir alternatif olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı