TOGG hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bunlar yatırım ve eğer tutarsa kalkınma için önemli sayılabilecek bir hamle. Yabancı yatırımcı çekmek veya ihracat yapıp devletin kasasına para girmesi ve o paranın piyasaya sürülmesi doları düşürür. Umarım uzun vadede ülkemize yararlı olur. Aracı ben beğendim ve keşke alabilsek dedim açıkçası. Vergi indirimi falan da yaparlar seçim yakınken. O yüzden ilk dönem alan alır.
Gerçekten bir araba üretebildik diye ülke kalkınacak mi saniyorsunuz veya doların düşeceğini mi sanıyorsunuz? Ne olur şaka diyin.
 
Yani ciddi anlamda sokaklarda çok göreceğimizi sanmıyorum, yurtdışında 40.000$ olan araç bizim ülkede 1.5M oluyor. Bu araç en iyi ihtimal 40.000$ olsa kim 1.5M verebilecek. 1.5M verebilen bunu mu alacak bi de, aracın top hızı 190km diyorlar, 1.5 milyon ver 200 yapamasın.
190 çok düşük bir sayı böyle olursa.
 
Oy malzemesi kullanmasını anlayamıyorum. Bu araba onun cebinden yapılmadı ki sonuç olarak bizim cebimizden yapıldı. Sadece bu projeyi ortaya çıkarması güzel bir şey.
Anlaşılmayacak bir şey yok ki. 😀 20 yıldır adamlar böyle koyun bir kitleyi yönlendiriyorlar hala, her türlü kurtarabiliyorlar, muhalefet de cabası, bunların ekmeğine yağ sürüyor. 🙃
 
190 çok düşük bir sayı böyle olursa.
Shiftdelete ile test etmişlerdi, adam gazı kökleyip 175 mi ne yapıyordu, arka koltukta oturan togg mühendisleri top hızın 190 olduğunu belirtmişti. Eğer yanlış hatırlamıyorsam tabi.
Videoyu tekrardan izledim, mühendis 195km/h olduğunu belirtmiş. 1.5M fiyat beklediğim aracın 200 yapamaması içler acısı.
 
Son düzenleme:
Devlet destekli araziyi devlet verdi araziden tut inşasından birçok alanda birçok teşvikten yararlandırıldı.
Sonuçta şirket üretimi bir proje, iyisiyle kötüsüyle eleştirirsin biter mesele. Ürüne milli servet değeri yükleyemezsin.

Zenginin malı fakirin çenesi diyelim.
 
@Arda.66 @NipponChemiConKYCap ohoo başlamışlar şimdiden lekelemeye. Beğenmediyseniz sebebini yazarsınız. Sonuçta bir kalkınma projesi. Emin olun aynı projeyi başarılı bir iktidar yapsa şu an çok farklı şeyler yazıyordunuz.
Tek arabadan kalkınacağımızı sanmıyorum ama projeye çok kötü olmasın demek saçma geliyor bana da. Sonuçta bu bir başlangıç olabilir bunu gören özel firmalar bu işe girebilir vesaire vesaire.
 

Geri
Yukarı