TOGG hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cidden buna inanıyor musunuz? O kadar yaptıkları şeyin üstüne yalan olmadığı ne malum? Ne zaman ülkeyi kalkındırmak için uğraştılar? Ülkenin parasını yemeyi ve ülkeyi batırmayı benimsemiş bir iktidarın böyle bir şey yapması mantıklı mı? Yoksa 20 yılda değiştilerde bizim mi haberimiz yok? Lütfen mantıklı düşünün.

Hocam ben kalkındırır demiyorum ki. Ekonomiye çok az katkısı olur o da olursa. Sadece yerli araba diyorum toplama değil. Halk alamayacak, zenginler alacak, Tesla varken çoğu kişi bunu tercih etmeycek biliyorum sadece yerli araba dedim.
 
Güzel bir otomobil olduğunu düşünmekteyim. Tasarımını ve akıllı teknolojilerini beğeniyorum. Euro Ncap'te çarpışma testine tabi tutulursa güzel olur (şu an çarpışma testlerine hazırlandıklarını da düşünüyorum) ayrıca yerlilik oranının biraz düşük olduğunu söyleyebilirim. Yerlilik oranı %60-70 arasına çıkarılırsa güzel olabilir. Ayrıca fiyatı çok yüksek mümkünse fiyatı düşürülürse çok iyi olur.
Togg'un şu an siyasi olarak kullanım şeklinin oldukça saçma olduğunu düşünüyorum. %100 yerli olmamasına rağmen %100 yerli olarak tanıtılması bana saçma geliyor.
 
1667402679055.png
 

Geri
Yukarı