TOGG nasıl sipariş edilecek?

Servisleri açılsın, ustalar yetişsin, yollara çıksın ve en önemlisi aracı alacak kadar paramız olsun sipariş en son düşünülür bence.

Neden belli bir şey yok?
Siyaset. Maalesef ülkemizde yapılan her şey halkın yararı değil, siyasilerin yarınları için yapılıyor. Kim, halkı ne zaman düşünmüş ki?

Servisleri açılsın, ustalar yetişsin, yollara çıksın ve en önemlisi aracı alacak kadar paramız olsun sipariş en son düşünülür bence.

Siyaset. Maalesef ülkemizde yapılan her şey halkın yararı değil, siyasilerin yarınları için yapılıyor. Kim, halkı ne zaman düşünmüş ki?
Yani bugüne kadar yapılanların hiçbiri halk için yapılmadı ama bir araba olsaydı iş tamamdı. Öyle mi.

Satışa çıktıktan sonra göreceğiz asıl olumsuz mesajları.

Zincir marketlerden alınabilecektir efendim(!)

Yani bugüne kadar yapılanların hiçbiri halk için yapılmadı ama bir araba olsaydı iş tamamdı. Öyle mi?
Cevabım genel bir cevaptı sadece araba özelinde değildi. Anlatmak istediğim, yıllardır bu araç çıkıyor, yollarda diye seçim kampanyası yapılıyor ama henüz ne servisi var, ne de ustası. İlk önce bunları yapmak varken kurdular bir merkez (gerçekten güzel ve kapsamlı olduğunu düşünüyorum) ve arabayı çıkarıyoruz, ilk başta devlet kurumlarına, sonrasında ön satış en sonda artık halka. (Gerçekleşeceğini hiç zannetmiyorum, inşallah gerçekleşir.) Yine seçim aracı olarak kullanıp sürecin yine uzayacağını düşünüyorum.
Satışa çıktıktan sonra göreceğiz asıl olumsuz mesajları.
İyiyse iyi, kötüyse kötü denir. Alabilen kullanır yorumunu yapar.

Ben ciddi bir şey sordum fakat 15 yaşındaki kendini komik sanan çoluk çocuk cevapladı.
Sorduğunuz öyle muallakta kalan bir şey ki 60 yaşında olan da net cevap veremez. 2022'de yollarda diyorlardı. 2022'de çıkarsa sizin için alıp hediye edeceğim diye söz vermiştim inanan birkaç arkadaşıma. Çıkmadığı için sözümü yerine getiremedim maalesef.(!)

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı