TOGG olayı

Halkın alım gücü düşsün, ekonomi batsın ama ülkedeki zenginler araba alsın diye araba yapılsın. Seçim için yaptıkları bir göz boyaması bu proje. Adamlar dalga geçiyorlar bizle hala anlamıyorsunuz...
Seni ne zaman görsem herhangi bir konuda muhalefet yapmakla uğraşıyorsun, o yüzden sana laf anlatmaya uğraşmayacağım. Neye inanmak istersen inan.
%100'üne aldırmak değil fakat %100'ünü aldatmak.
Buna katılmıyorum, seçim malzemesi yapılması tasvip ettiğim bir durum değil ancak bu aldatmaca olduğu anlamına da gelmiyor.

Seni ne zaman görsem herhangi bir konuda muhalefet yapmakla uğraşıyorsun, o yüzden sana laf anlatmaya uğraşmayacağım. Neye inanmak istersen inan.
Dostum muhalefet yaptığım her konuda bir savunmam olmuştur merak etme. Bak burada da var; TOGG'un resmi sitesinin anasayfasını sadece 30DK içinde yaptım, sence daha web sitesine uğraşmayan adamlar bu arabayı mı yapacaklar? 2023 tarihi de nedense artık her şeye yapıştırılıyor, yok gaz bulundu 2023, araba 2023. Ne 2023'müş arkadaş?

Savunmanız olmadığı için direkt muhalif damgası yapıştırıyorsunuz. Bakın Selçuk Bayraktar gibi insanlar da var onları da destekliyoruz ama bu TOGG projesi sadece göz boyamasından ibaret.

@The Man From E.A.R.T.H. o muhalif olduğum konuların hiçbirinde de birisi çıkıp "hayır, yanlış diyorsun" deyip bir şeyler söyleyemiyor nedense. Ben kanıtları da sundum, amaçları da söyledim

2023'e kadar halkın gözünü boyayıp röportajlarda telefonunu göster diyen dayıların oyunu toplayacaklar, sonrasında her şeyin hayal olduğu ortaya çıkacak.

Herkesin kendine özgü fikirleri olabilir. Eleştirilere ve tartışmaya açığım.

Bak burada da var; TOGG'un resmi sitesinin anasayfasını sadece 30DK içinde yaptım, sence daha web sitesine uğraşmayan adamlar bu arabayı mı yapacaklar?
TOGG'u web sitesinin kompleksliğine göre yorumlamak Selçuk Bayraktar'ın boy uzunluğuna bakmaya benziyor bence.
Cafcaflı web sitesi yapmalarına gerek yok, araç sağlam olsun yeter.

TOGG'u web sitesinin kompleksliğine göre yorumlamak Selçuk Bayraktar'ın boy uzunluğuna bakmaya benziyor bence.
Cafcaflı web sitesi yapmalarına gerek yok, araç sağlam olsun yeter.
Dostum bu kadar büyük proje yapıyorsun ama web siteni gidip stajyer birini bırak daha giriş seviyesinde olan birisine mi yaptırıyorsun?

Ben arabanın olmasına karşı değilim ama yapılabilecek şeylerden başlayıp düzgünce yapmak gerekli. Bak mesela Savunma Sanayi'ye Selçuk Bayraktar ne güzel işler çıkartıyor. Bu araç yapılırsa yine bize "helal olsun" demek düşer.

1 Milyon TL çok yüksek bir fiyat, kendini kanıtlamış "Tesla" marka araçları daha ucuza almak varken millet neden "TOGG" alsın?

@The Man From E.A.R.T.H. o muhalif olduğum konuların hiçbirinde de birisi çıkıp "hayır, yanlış diyorsun" deyip bir şeyler söyleyemiyor nedense. Ben kanıtları da sundum, amaçları da söyledim.
Söyleyecek donanıma sahip olanlar tenezzül etmediği ve bu forumda yönetim dahil üyelerin %90'ının nedenli nedensiz doğru yanlış muhalefet yapmaktan zevk aldığı içindir.

Söyleyecek donanıma sahip olanlar tenezzül etmediği ve bu forumda yönetim dahil üyelerin %90'ının nedenli nedensiz doğru yanlış muhalefet yapmaktan zevk aldığı içindir.
"Donanım sahibi" kişiler genelde "telefonunu çıkart, istediğini alabiliyorsun işte dolar kaç olursa olsun" diyen kişiler. Neyse bu tartışmayı bırakıp yukarda sorduğum soruyu cevaplamanı bekliyorum.

1 Milyon TL çok yüksek bir fiyat, kendini kanıtlamış "Tesla" marka araçları daha ucuza almak varken millet neden "TOGG" alsın?
Fiyatlar hala spekülaayondan ibaret, o yüzden fiyat yorumu için çok erken.
Ancak ben o fiyattan satılacağına inanmıyorum. Benim fiyat tahminim çok daha aşağıda olacağı yönde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı