TOGG, "togg.com" alan adı için açtığı davayı kaybetti

Ya Amerika taş koymuş ne ya .

Tabii ne diyorsun reptilianlar, Bill Gates, Illuminati, Rockefeller, Rothschild Amerika'nın çok gizli üslerinde zaman makinesinde icat edip Türkiye'nin TOGG projesini öğreniyorlar. Sonra Sirius'tan gelen uzaylılar George Gould isimli Mossad ajanı fetöcüyü kaçırıp beynini yıkayarak 2003 senesinde bu siteyi açtırıyor.

Neyse sonra CIA kontrolündeki HAARP bulutları kontrolden çıkınca bu sitenin olduğu server fırtınada zarar görüyor, site çöküyor falan. Büyük resmi göreceğiz.

Gerçekten dışkı gibi iş yapıyorsunuz. Yönetim kurulu başkanı bile bu iş olmaz deyip istifa ediyor. Ortada somut bir şey yok. Gelmiş bana seve seve alırız diyorsun. Çocuk halinle kurduğun cümlelere bak. Daha geçen herkese zihinsel engelli demeyi biliyordun beyefendi. Kimsinki sen? Kim neden senin önüne taş koysun? Daha kendi milletin inanmıyor gelmiş bana Amerika diyorsun. Mafya gibi istediğinizi almaya çok alıştınız. Yok öyle şey. Düşün dur şimdi.

Gerçekten çok teşekkürler ama savaştığınız efsunlu bir argüman var...

"Önümüze taş koymaya çalışıyorlar!"

Togg.com da belki de başka ülkede şirket açmakta olan birinin kurduğu sitedir, neresi haklı?

İfadeler: MTN

Lfa'dan bahsediyoruz. Biri hükümet destekli proje biri bir firmanın projesi hangisi daha hızlı olmalı? Lexus bünyesi Türkiye'den daha mı büyük oluyor?

LFA'dan bahsediyoruz. Biri hükümet destekli proje biri bir firmanın projesi hangisi daha hızlı olmalı? Lexus bünyesi Türkiye'den daha mı büyük oluyor?
Evet, bünyesi, imkanları, kadrosu ve tecrübesi binlerce kat daha büyük. Bir tarafta tek markasıyla VAG'a kafa tutan bir firma, diğer tarafta henüz doğum aşamasında, kendi milletine bile varlığını kabul ettirememiş bir marka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…