TOKİ'de VDSL altyapı var mıdır?

Hıyarağası babanın çocuğumuyum birader. Devletin yaptığı yerde internet alt yapısı olmak zorunda kesinlikle bende soruyorum belki yoktur diye. Adresi öğrensem zaten burada sizin gibilerle uğraşıp durmam.
Bak güzel kardeşim, devletin malı diye allah olup bizim oradaki internet alt yapısının durumunu öğrenemeyiz. Ya adresi bulursun bir şekilde ya da laf sokmaya çalışmazsın. Bölgeden bölgeye değişiyor altyapı durumları.

Ya madem altyapı olmak zorundaysa zaten zorunda olan şey nasıl olmamaz olsun ikincisi bizim gibilere ne oldu neyimi beğenemedin?

Babanın çocuğuyla konuşurmuş gibi hıyarağası dersen tabii beğenmem seni. Devlet yaptı diye zorunlu olacak ama Türkiye'deyiz bende bu yüzden soruyorum. Arkadaş ne abudik insanlar var burada. Cevaplamayın konumu, istemiyorum sizden yardım falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşa insan gibi cevap veriyoruz karşılığında atara kalkıyor. Sabah adresi öğrenmek yerine buradakilere hakaret ediyorsan karşılığında da dalgaya alınmaya katlanacaksın.

Babanın çocuğuyla konuşurmuş gibi hıyarağası dersen tabii beğenmem seni.
Ya onu ben mi dedim bana niye yığıyorsun.
Devlet yaptı diye zorunlu olacak ama Türkiye'deyiz bende bu yüzden soruyorum arkadaş ne abudik insanlar var burada.
Abi sen önce Türkçeyi sök öyle gel aynı cümlede iki defa fikir değiştirmişsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı