Tokmakçı kelimesi hakaret mi?

Bir tane eleman bir yayıncıyı savunuyordu, bazılarınız iyi bilir GTX 1060 ile meşhur. Her neyse bu yayıncıyı çok savunuyordu yanlışlarına rağmen ben de tokmakçını iyi savunuyorsun yazdım. Hakaret davası açabilir mi? Bu yayıncının fanlarında böyle kafalar var çünkü.

Bir tane eleman bir yayıncıyı savunuyordu, bazılarınız iyi bilir GTX 1060 ile meşhur. Her neyse bu yayıncıyı çok savunuyordu yanlışlarına rağmen ben de tokmakçını iyi savunuyorsun yazdım. Hakaret davası açabilir mi? Bu yayıncının fanlarında böyle kafalar var çünkü.

Hakarettir hocam dava açılabilir.

Dostum bu devirde dava açmanın maliyeti çok fazla zaten 50k dava açma 50k avukat tutma masrafı heyettir odur budur derken kimse uğraşmaz yani korkma ki zaten Türkiye cumhuriyetinde yaşıyorsun bunu da unutma :D

Ne anlama geldiğinin önemi var burada. Ayriyeten @makksensei00 doğru söylüyor, dava açmayı her adam yapamaz kimse de cebinden 50K'yı onun için çıkartmaz.

Dostum bu devirde dava açmanın maliyeti çok fazla zaten 50k dava açma 50k avukat tutma masrafı heyettir odur budur derken kimse uğraşmaz yani korkma ki zaten Türkiye cumhuriyetinde yaşıyorsun bunu da unutma :D
Biraz bol saçmışsınız parayı. Halihazırda davacı olduğum bir hakaret davası var. O durum sizin bahsettiğiniz gibi değil. Dava açma ücreti diye bir şey yok. Avukata vekalet verilir, ücreti 2 yıl önce 500 küsürdü. Avukat davayı açar. Kendi payını da yani avukatlık ücretini de kazanılan dava ücretinden alır. Lakin, hakaret davalarına da sanırım bir sınırlama getirildi. Artık davacı karşı taraftan ücret talep edemiyor galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı