Tom Clancy's Rainbow Six: Siege hızlı maç sonucuna nasıl bakılır?

Ygzz34

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar birkaç dakika önce maç girdim fakat yeni olduğum için aradım bulamadım sitesinde bir yer vardı oraya yazdım ama karakterlerimi falan gösterdi maç özetini göstermedi bunu bulabilir miyim, bir de Defenders'lerden 1000 nam olanlardan birini açmayı düşünüyorum, Smoke, Mute, Tachanka, Jager, Bandit Zaten hepsini açacağım ama oynayanlar hangisi daha iyi derse ondan açıp başlayacağım keyifli olsun hem.

tracker.gg kullanabilirsin ama quick match ozetleri tutuluyor mu bilmiyorum. Rainbow'un kendisinde yok. Casual diye geciyor Unranked ve Quick Match orada yanlisim yoksa eger.

1674469971740.png

tracker.gg kullanabilirsin ama quick match ozetleri tutuluyor mu bilmiyorum. Rainbow'un kendisinde yok. Casual diye geciyor Unranked ve Quick Match orada yanlisim yoksa eger.

Bende orada birilerini görmüştüm ismini SS almadım arkadaşlık isteği atacaktım, Ve karakter olarak yazdıklarımından önerebileceğiniz bir karakter var mı?

Bende orada birilerini görmüştüm ismini SS almadım arkadaşlık isteği atacaktım, Ve karakter olarak yazdıklarımından önerebileceğiniz bir karakter var mı?

Smoke ileri seviye bir karakter. Map bilgisi ve iyi bir recoil control lazim. FMG ile oynanmaz adam akilli. Tachanka yeni baslayanlar icin ideal ama oynayanlar pek sevilmez ve nade stack yaparsan arkadaslarini yakman olasi. Jager iyidir, hostur. Diger silahlardan sonra kontrolu bir tik zor gelebilir yeniysen ozellikle, onun disinda "tryhard" karakteri diye gecerdi biz zamanlar. Bandit illa acilmasi gereken bir karakter. Trick yapmayi ogrenince OP oluyor. Bandit'ten sonraki en yakin breach denial operatoru Kaid, o da 10k renown zaten. (Mute saymazsak.)

Smoke ileri seviye bir karakter. Map bilgisi ve iyi bir recoil control lazim. FMG ile oynanmaz adam akilli. Tachanka yeni baslayanlar icin ideal ama oynayanlar pek sevilmez ve nade stack yaparsan arkadaslarini yakman olasi. Jager iyidir, hostur. Diger silahlardan sonra kontrolu bir tik zor gelebilir yeniysen ozellikle, onun disinda "tryhard" karakteri diye gecerdi biz zamanlar. Bandit illa acilmasi gereken bir karakter. Trick yapmayi ogrenince OP oluyor. Bandit'ten sonraki en yakin breach denial operatoru Kaid, o da 10k renown zaten. (Mute saymazsak.)
Yani aslında aklımda mute twitch yada smoke vardı ama şuan smoke jager bandit birsini alacağım şimdi giriyorum.

Jagerin recoili düzelttiler mutlaka oyna derim. Smoke, mute ve bandit'te kesinlike açılmalı. Yalnız bandit alırsan trick yapılan bir kaç yer var, bandit trick yaz youtubeden öğrenirsin.

Jagerin recoili düzelttiler mutlaka oyna derim. Smoke, mute ve Bandit'te kesinlike açılmalı. Yalnız bandit alırsan trick yapılan birkaç yer var, bandit trick yaz YouTube'dan öğrenirsin.

Sıra sıra gidiyorum vallahi şimdi Twitch açacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı