Tom Clancy's Rainbow Six: Siege nasıldır?

Dün akşam Rainbow Six sige aldım malum gözüme çok güzel gözüktü, sizce nasıl bir oyun?

Güzel oyundur candır eğer alacaksan standart paketi almanı tavsiye etmem daha üst paketlerden seçmeni tavsiye ederim çünkü standart alman durumunda diğer operatörleri açman zor veya sıkıcı gelebilir.
 
Yaz indirimlerinde almış birisi olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki sıradan bir valorant, csgo, overwatch oyuncusuna göre abartısız ilk 50- 60 saat çok zor gelecek. Çünkü rakiplerine göre çok kompleks yapıda bir oyun Rainbow 6. Şu an ben 120 saati geride bıraktım ve gerçek anlamda oyuna yeni yeni alışabiliyorum. Ranked'i dün açtım -Ranked 50 lvl'da açılabiliyor-. Birbirinden farklı 60 küsur karakter var. Ama hayır her karakter birbirinden aman aman farklı hissettirmiyor ama dediğim gibi çeşitlilik çok fazla. Şimdiki aklım olsa oyunu almazdım. İleride tekrar bir deneme sürümüne açılırsa hiç düşünmeden indirebilirsiniz ama onun haricinde bir hevesle alıp oyundan soğuyabilirsiniz. Ayrıca karakterlerin hepsini açması çok büyük işkence, onu şimdiden bilin. Ben yarısını ancak açabildim ama çoğunlukla ucuz fiyatlı olanları. Bazı karakterler için 10k,15k,20k,25k nam kasman gerekiyor ( kazanılan maçlardan 250, kaybedilenlerden ise 120 nam kadar kazanabilirsin). O karakterleri açmadan oyun pek bir şeye benzemiyor ayrıca. 1k nam ile açılabilen karakterler sadece ilk 20 saatlik oynama süresince iş görüyor. Ama şimdiki aklım olsa o karakterlerden neredeyse hiçbirini açmazdım. Kıssadan hisse bence alınmaya değmez ama alırsan çok rahat 500 saat gömersin. Şu an Dark Souls 3 oynuyorum ve onun zorluğu bile Rainbow Sixten fersah fersah daha aşağıda. Şimdi fark ettim almış olduğunu. Ama iade etmek için hala geç değil.
 
Son düzenleme:
Dün akşam Rainbow Six sige aldım malum gözüme çok güzel gözüktü, sizce nasıl bir oyun?
Ben bu oyuna aşığım ama bazen kalbimi kırıyor, bu arada bir aydır ilaçlarımı almadım. Şaka bir yana alınır lakin gelenekselleşmiş FPS oyunlarına benzemez.
 
440 saat steam'de bir o kadar da ps4 de var. Arkadaşla vs de oynadım ve sana şunu söyleyeyim maalesef oyun şuana yüksek eloda bitik durumda. Plat 3-2 arasında oynuyorum ve aşırı hile var. Yetenek falan değil çünkü ben de platım yani :D.
 

Geri
Yukarı