Topladığım sistem hakkında düşünceleriniz nedir?

AMD Ryzen 5 1600 AF nasıl?
Fiyatına göre çok iyi. Yalnız onu alacaksanız anakartı da düşürmenizi tavsiye ederim. Bu anakart biraz daha 3600 gibi daha performanslı işlemciler için daha uygun. ASRock B450M Pro4 veya Gigabyte B450M S2H alabilirsiniz.

@Elektrikci_Hasan bence 1660 Super almak daha mantıklı. Çünkü aralarındaki performans farkı gerçekten çok az, fiyat farkına hiç değmez.

Yukarıda önerdiğim R5 2600 ile neredeyse aynı güçte. Az biraz fark var bak iyi keşfetmişsin. Onunla beraber direk 1660ti ikilisini de yapabilirdin cidden ekran kartını düşük tutmuşsun.
1650 ve 1660 lafın fiyatına baktım benim oraya çıkmam için daha var diye düşünüyorum. Şuan için 3600 bulamadım ancak 1600 AF 12 nm mi almak daha mantıklı yoksa 2600 mü yoksa 3500x mi
Fiyatına göre çok iyi. Yalnız onu alacaksanız anakartı da düşürmenizi tavsiye ederim. Bu anakart biraz daha 3600 gibi daha performanslı işlemciler için daha uygun. ASRock B450M Pro4 veya Gigabyte B450M S2H alabilirsiniz.

@Elektrikci_Hasan bence 1660 Super almak daha mantıklı. Çünkü aralarındaki performans farkı gerçekten çok az, fiyat farkına hiç değmez.
Ben bunun cevabını aldım 3600 bulursam almaya çalışacağım onun haricinde ekran kartı ileri ki senelerde değiştirebilirim

AMD ekran kartı esvmiyorum NVİDİA ya yönelin o kart çok kötü bence.

MSI B450-A Pro Max üst seviye kart mı? MOSFET soğutması bile yok ama.

B450M S2H ile B450 Pro4 çok farklı segmentler B450M Pro4 çok daha iyi.

Son düzenleme:
AMD ekran kartı esvmiyorum NVİDİA ya yönelin o kart çok kötü bence.
Ben bu kartı 800 liraya 2ci el olarak aldım sizin bu fiyata önerexeğiniz bir ekran kartı var mı?
MSI B450-A Pro Max üst seviye kart mı? MOSFET soğutması bile yok ama.

B450M S2H ile B450 Pro4 çok farklı segmentler B450 Pro4 çok daha iyi.
Benim bildiğim msi B450 a pro maxte mosfwt soğutma var

MSI B450-A Pro Max üst seviye kart mı?
1600 AF için fazla olacaktır demek istemiştim.

Mosfet soğutması bile yok ama.
ATX modelinde var, MATX modelinde yok. Konu sahibi ilk mesajında ATX modelinin ismini yazmış.

B450M S2H ile B450 Pro4 çok farklı segmentler B450 Pro4 çok daha iyi.
Tabii ki öyle. Konu sahibi fiyatlarına bakar, hangisi cebine uygunsa onu almaya karar verir. Eğer cebini zorlamayacaksa B450M Pro4 daha iyi olur.
Bu arada ben B450M Pro4 demiştim, siz B450 Pro4 diyorsunuz.

1600 AF için fazla olacaktır demek istemiştim.

ATX modelinde var, MATX modelinde yok. Konu sahibi ilk mesajında ATX modelinin ismini yazmış.

Tabii ki öyle. Konu sahibi fiyatlarına bakar, hangisi cebine uygunsa onu almaya karar verir. Eğer cebini zorlamayacaksa B450M Pro4 daha iyi olur.
Bu arada ben B450M Pro4 demiştim, siz B450 Pro4 diyorsunuz.
Şimdi benim Anakartta mosfet var değil mi? Kafam karıştı 😂

Ben arkadaşlara katılmıyorum Ryzen 5 3500X oyun performansı Ryzen 5 3600 ile eş değerde sadece bu sisteme denilecek şey işlemci düşürülüp ekran kartı artırılabilir.
Tamam ama ekran kartını ben 2. El olarak 800 liraya aldım. Yani gtxlere verecek para yok zaten millet elindeki teknolojik aleti bir yatırım malı gibi görüyor ederinden fazla fiyat çekiyorlar

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı