Toplam 7 Zayıf ile sınıf geçilir mi?

2 dönemin ortalamasi 50 ve 50'nin uzerindeyse baraj derslerden kalsin. 15 tane dersten bile kalasan geciyorsun. Baraj dersini gelecek sene veriyorsun. Baraj dersin ne birisi Türk dili ve Edebiyati ondan kalmamissin zaten. Digeri kaldigin derslerden biriyse seneye tekrar vereceksin. 2 donem de o dersten kaldiysan ama kisaca geçiyorsun. Eğer okumak gibi bir arzun yoksa liseyi açıktan okumanı tavsiye ediyorum. Açıktan okurken de bir işe girersin ya da meslek lisesine git mezun olunca elinde hazır iş olur herkes okumak zorunda değil.

Yanlışın var baraj derslerin ikisindende kalma sınıf tekrarı yapar ama birisinden geçerse yine olur.
 
10 yıl önce sözelden ea'ya geçtiğimde haliyle almadığım 3 dersten sınava gireceğimi, bunların üzerine sadece 2 tane dersten kalırsam sınıfta kalacağımı söylemişlerdi. Daha önce hiç görmediğim LYS matematiği, analtik geometri ve geometri derslerini 3 haftada günde 5 saat özel ders ve 10 saat test çözerek öğrenip geçmiştim.

Şimdi ne güzel ya. Okula gelme, öğretmene paşalık tasla, lise seviyesinde hiçbir halt öğrenme, dersleri salla... Öğretmen ufacık şeye kızarsa MEB'e şikayet et, MEB yetmezse babanı tahrik edip yolla. Şu eğitim başlığında okuduğum konuların özeti bu. Yeni eğitim sistemi herkese hayırlı ve uğurlu olsun....
 
10 yıl önce sözelden Ea'ya geçtiğimde haliyle almadığım 3 dersten sınava gireceğimi, bunların üzerine sadece 2 tane dersten kalırsam sınıfta kalacağımı söylemişlerdi. Daha önce hiç görmediğim lys matematiği, analtik geometri ve geometri derslerini 3 haftada günde 5 saat özel ders ve 10 saat test çözerek öğrenip geçmiştim.

Şimdi ne güzel ya. Okula gelme, öğretmene paşalık tasla, lise seviyesinde hiçbir halt öğrenme, dersleri salla... Öğretmen ufacık şeye kızarsa MEB'e şikayet et, MEB yetmezse babanı tahrik edip yolla. Şu eğitim başlığında okuduğum konuların özeti bu. Yeni eğitim sistemi herkese hayırlı ve uğurlu olsun...

Okullarda bir şey öğretilmiyor ki, kalite yok.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı