Toplama bilgisayar kurulumunu mağazalar yapar mı?

Esnaflara kmsuc atmak istemem ama kotu niyetli birine de denk gelebilir arkadaş bu konularda yeni oldugu icin parça degisimi olabilir.

Bilgisayarciya gitmeden parçalarini tam ogren işlem bitince de kontrol et anakart ekran karti SSD RAM PSU bunlari kasaya bakarak anlayabilirsin ama islemciyi sistemi acarak bakman lazim. Her ihtimale karsi tedbirli ol:)

Yanında bekler.

Aldığım parçalar bunlar.
Dark Guardian 4x12cm frgb LED fanlı cam yan panelli USB 3.0 bilgisayar kasası (dkchguardıan)
High Power Performance gd 800W 80+ Gold güç kaynağı (HP1-J800GD-F12s)
Arctic Liquid Freezer II - 280 Intel / AMD uyumlu, 280mm radyatörlü, 2x14cm P14 fanlı, sıvı işlemci soğutucu (ar-acfRE00066A)
Kingston KC3000 2TB 7000MB/S - 7000MB/S SSD.
AMD Ryzen 5 7600X 4.70GHz 6 çekirdek 38MB önbellek soket AM5 işlemci https://amzn.eu/d/2SbCx9i
MSI Pro X670-P Wi-Fi AM5 DDR5 4X M.2 USB 3.2 HDMI DP 2.5G lan AMD Wi-Fi 6E RGB ATX.
Gainward RTX 4070 Ti Phoenix 12 GB GDDR6X 192 bit RGB LED NVIDIA ekran kartı.
Dell 31.5″ G3223D Fast IPS 165Hz 1ms QHD Adaptive Sync USB-C (DP+HDMI) yükseklik ayarlı Gaming monitör.
Sizce kurulumunu kendim yapabilir miyim ekipmanların içinde gelen kablo ve benzeri şeyler dışında neye ihtiyacım olur.

Zorlanırsınız muhtemelen. Bilen birine yaptırmak daha iyi olur sizin için. Bu arada eğer tüm parçaları aynı mağazadan almadıysan, aldığın mağaza toplama yapmaz. Diğer mağazalar hiç toplama yapmaz zaten.

Zorlanırsınız muhtemelen. Bilen birine yaptırmak daha iyi olur sizin için. Bu arada eğer tüm parçaları aynı mağazadan almadıysan, aldığın mağaza toplama yapmaz. Diğer mağazalar hiç toplama yapmaz zaten.
Aga yapar be, ben hiç bilgim olmadan CPU, Anakartı,PSU, Ekran kartını hep değiştim
Yanlız bişey farkettim hazır sistemde tek kalan şey kasa olmuş 😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı