muratcansker
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, biraz bazı konularda baya kafam karıştı. Bilgisayar almak istiyorum.Tabii en iyisini alacak gücüm olmasa da performansı tatmin edici bir bilgisayar isterim. Ben biraz araştırdım bu konuları ve işlemcimin i7 4790 olmasını, ekran kartımın da Nvidia olmasını istiyorum. Aklımda birkaç fikir var, referans aldığım bilgisayarlar. Ama ekran kartı gibi şeylerde şüpheliyim.
Asus M51AD-TR014S Masaüstü Bilgisayar Fiyatı ve Özellikleri - Gold.com.tr
Asus CM6870-TR002S Masaüstü PC Fiyatı ve Özellikleri - Gold.com.tr
Markamı almalıyım yoksa toplamalı mıyım bilmiyorum. Yukarıdaki bilgisayarı (ilk olan) Vatan'da toplamam, güç kaynağı vs. her şeyi ile 2500 TL'yi fazlasıyla aşıyor. Yardımınızı istediğim konu ise arkadaşlar; Her şeyi, soğutucusu, güç kaynağı vs. A'dan Z'ye her şeyi tam bir bildiğiniz sistem (toplama veya marka)varsa önerebilir misiniz? İşlemcinin i7 4790, ekran kartınında Nvidia olmasını istiyorum. Ekran kartı belleği 2-4GB meselesinden hiçbir şey bilmiyorum. O konuyla da bildiklerinizi açıklarsanız sevinirim.
Şimdiden her şey için teşekkür ederim.
Asus M51AD-TR014S Masaüstü Bilgisayar Fiyatı ve Özellikleri - Gold.com.tr
Asus CM6870-TR002S Masaüstü PC Fiyatı ve Özellikleri - Gold.com.tr
Markamı almalıyım yoksa toplamalı mıyım bilmiyorum. Yukarıdaki bilgisayarı (ilk olan) Vatan'da toplamam, güç kaynağı vs. her şeyi ile 2500 TL'yi fazlasıyla aşıyor. Yardımınızı istediğim konu ise arkadaşlar; Her şeyi, soğutucusu, güç kaynağı vs. A'dan Z'ye her şeyi tam bir bildiğiniz sistem (toplama veya marka)varsa önerebilir misiniz? İşlemcinin i7 4790, ekran kartınında Nvidia olmasını istiyorum. Ekran kartı belleği 2-4GB meselesinden hiçbir şey bilmiyorum. O konuyla da bildiklerinizi açıklarsanız sevinirim.
Şimdiden her şey için teşekkür ederim.