[Toplandı] ELITE 110 Gtx 970 Mini Z97 Chipset ve Intel i5 4670k

Hocam performans testlerini buradan paylaşmayacağım. Ben bu konuyu ilk olarak başka bir foruma açtım sonrasında technopattaki arkadaşlar da faydalanabilsin diye konuyu buraya da taşıdım. Moderatör arkadaşlarda hayırlı olsun güzel sistem olmuş dedi. Aynı günün sabahında foruma giriyorum ve konuma gelen cevaplara geri dönüş yapacağım ve bir bakıyorum cevap yazma yetkim yok , ceza almışım. Cezanın gerekçesi ise şu şekilde;"Başka forumdan kopyala yapıştır" nedeniyle 17 Ocak 2015 07:06 tarihine kadar yetkileriniz kısıtlandı." Böyle bir cezaya anlam veremiyorum diğer forumda konuyu açan kullanının profiline girip ben olduğumu doğrulasalar bir sorun kalmayacak. Technopat incelemelerini ve sosyaldaki kuralları beğeniyorum boş muhabbete ve yanlış bilgiye yer yok fakat burada çok ince bir çizgi olmalı ve benim düşüncem yönetim bu çizgiyi kendilerine yakın bir yere çizmiş. Ben burada ne zaman konu açaçak olsam veya bir yorumda bulunsam hiç uyarı verilmeksizin garip bir takım cezalar alıyorum. Ek olarak performans testleri veya konuya yeni fotoğraf ve video eklemek istediğimde konuyu düzenle seçeneğini bir türlü göremiyorum sadece son mesajımı düzenleyebiliyorum. Az önce belirttiğim sorunlardan dolayı sistemin performans testleri ve ek fotoğraflar için google'a akke4323 yazmanız yeterli olacaktır. Sağlıcakla kalın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı