Toplum içine çıkamamak

AMD_Fanboy

Hectopat
Katılım
21 Haziran 2020
Mesajlar
753
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi forumlar herkese. Toplum içine çıkamıyorum. Hep dalga geçiliyormuş gibi hissediyorum. Sosyal hayatım da yoktur zaten. Okuldan eve evden okula. Hepsi bu. En basitinden okula giderken otobüste geliyor geliyor bu his. Biri bakıp gülüyor mesela. (Ya da ben öyle hissediyorum). Bu hisler yüzünden dışarı çıkamaz oldum. Görmezden gelsem eninde sonunda yine aklıma geliyor.
 
İyi forumlar herkese. Toplum içine çıkamıyorum. Hep dalga geçiliyormuş gibi hissediyorum. Sosyal hayatım da yoktur zaten. Okuldan eve evden okula. Hepsi bu. En basitinden okula giderken otobüste geliyor geliyor bu his. Biri bakıp gülüyor mesela. (ya da ben öyle hissediyorum). Bu hisler yüzünden dışarı çıkamaz oldum. Görmezden gelsem eninde sonunda yine aklıma geliyor.

Biri bakıp gülüyor mesela.

Dün sırf bu yüzden yağmurun atında metroda bir lavuğa orta parmak çektim metroya bineceğim (binemedim aşırı kalabalıktı) bana kaş göz yapıyor kapı kapandı sandı gözlerini kaldırıp hareket çekti bende kapı kapanmayınca üzerine yürüdüm sonra hemen ta metronun en ucuna gitti biraz tırstı (tipim aynı at hırsızlarına benziyor) sonra metronun kapısının önünde durdum bu adama 5 6 saniye sertçe baktım el hareketi çekip merdivenlerden hızlıca inip eve yürüyerek gittim :D keşke üzerime gelseydi'de testislerine tekme atıp kaçsaydım.
İnsanlar mı çok asosyel yoksa ben mi çok sosyalim? Kendimi sorgulatıyorsunuz bana :D

Bana da oluyor bu durum :D
 
Birilerinin sizi algılıyor ve bakıyor olması, yok saymasından daha iyi. Görünümünüzden kaygı duyuyorsanız, bir kaç İlyas Salman filmi izleyin. Adam o tip ile sanatçı olmuş.
 
Gülümseme olsa iyi hocam. Bu diğer türden.

Daha gülümsediklerinden tam emin değilsiniz hocam. Ya da ben öyle hissediyorum demişsiniz. Diğer türden olduğunu nasıl anlıyorsunuz?
Bence yaşadıklarınız tamamen sizinle alakalı. Psikolojik olarak içinizde büyütüyorsunuz olayları.
 
Gülümseme olsa iyi hocam. Bu diğer türden.
Dünya'nın en yakışıklı insanı olsan bile o insanlar olacak. Ya uzaklaş, ya da karşı çık. Geçen bindiğim otobüste "Ne bakıyorsun!" kavgası yaşandı. Hâtta bakan kadındı. 20 yaşında erkek, kadına "Abla bir git işine" dedi. Olayı tam göremedim. Ama erkek haklı olabilir. Kimseyi küçümseyici bakmamalıyız. Hâtta genel olarak bakmamalıyız.
 

Geri
Yukarı