Toptan yiyecek nasıl alınır?

pars505

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba merak ettiğim bir şeyi sormak için bu konuyu açtım, diyelim markette beğendiğimiz herhangi bir çikolata var. Bunu marketlerin aldığı gibi toptan bir şekilde kendi evimize tüketmek için almamız mümkün mü ve nerelerden alabilirim? Fiyat farkı genelde ne kadar oluyor toptanlarda, bir market sahibi olmam şart mı?

Merhaba merak ettiğim bir şeyi sormak için bu konuyu açtım, diyelim markette beğendiğimiz herhangi bir çikolata var. Bunu marketlerin aldığı gibi toptan bir şekilde kendi evimize tüketmek için almamız mümkün mü ve nerelerden alabilirim? Fiyat farkı genelde ne kadar oluyor toptanlarda, bir market sahibi olmam şart mı?
Amazon, gibi yerlerde bulunuyor, tabii bazıları pahalı bazıları ucuza geliyor, eğer büyük şehirde iseniz direkt toptancıları bulabiliyorsunuz.

Gidip sorman lazim ama satmazlar tekstil üzerinden örnek vereyim toptacidan 1 2 paket l beden çamaşır alamazsin adam satmayacagini anlar vermez farklı bedenlerde işine yaramaz o yüzden sıkıntılı iş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı