Hocam dalga geçme ciddi konu açtım.
Kusura bakma da kendini dalga geçilecek duruma getiren sensin. Uyuşturucu veya pedofili sitelerinde ne işin var? Ceza alacağını pek sanmam da düşük bir ihtimal alırsan da hiç şaşırma.
Umarım akıllanırsın.
Hocam dalga geçme ciddi konu açtım.
Ben girmedim zaten rastgele linkler vardı ve denemek amaçlı girdimKusura bakma da kendini dalga geçilecek duruma getiren sensin. Uyuşturucu veya pedofili sitelerinde ne işin var? Ceza alacağını pek sanmam da düşük bir ihtimal alırsan da hiç şaşırma.
Umarım akıllanırsın.
Evet rastgele link denedim.Darkweb'de gezme amacınız ne ki? Darkweb'e girip başınıza gelebileceklerden haberiniz yok mu? Wikilerden random link denerken mi girdiniz bahsettiğiniz siteye?
Ben girmedim zaten rastgele linkler vardı ve denemek amaçlı girdim.
@GreatArcher geçenlerde 18+ olayını yaşadım diyorsun, dün de uyuşturucu sitesine girmişsin.
Hayır hocam valla öyle ister inanın ister inanmayın. Rastgele link denedim saçma sapan şeyler çıktıBu işler hep "deneme" amacıyla olur zaten.
Bence linç yememek için öyle yazmış. Umarım akıllanır bir daha böyle saçmalıklar yapmaz.
Evet rastgele link denedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.