Toshiba OCZ vs Samsung 860 EVO

53Batuhan53

Centipat
Beyler bugün PC toplamak için Vatan'a gittim ben SSD'yi Samsung 500 GB 860 Evo olarak kararlaştırmıştım ama adam Toshiba'nın OCZ 480GB TR200 önerdi arada 100-150 lira fark var Toshiba'dan pek haz etmiyorumda yine de size soruyum dedim bir de sistem iyi mi mönitör olarak ne alayım?
IMG-20190819-WA0017.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulaşılmaması gereken SSD'ler:
  • Toshiba OCZ TR200: Sağlığın kısa sürede düşmesi kronik sorunu var.
  • Adata SU630/650: Yavaş yazma kronik sorunu var. Çok ısındığını söyleyenler de var.
  • Intel 660P: Isı sensörü yok, yongaları uzun ömürlü değil, TBW ve okuma yazma değerleri diğer NVMe SSD'lere kıyasla düşük kalıyor.
  • SanDisk SSD Plus: SU630/SU650 gibi düşük yazma hızı kronik sorunu var. Diğer modelleri hakkında bir bilgim yok.
  • James Eşek: Uyumluluk sorunu var, TBW ve firmware belirsiz. Sitesinde SSD'ye dair hiçbir bilgi yok.
Kısacası 860 EVO'dan vazgeçmeyin eğer SATA bir SSD arıyorsanız. NVMe SSD olarak da Corsair MP510 modeline bakabilirsiniz.

Anakart gayet iyi bir seçim olmuş. o işlemciyi alma derim artık biraz eski kalıyor. 500 tl daha fazla ver r5 3600 al. Ekran kartı da biraz düşük kalır. Bütçen varsa rx 5700 al. Yoksa Rx 580 yada 590 al.

Samsung tozu dumana katar bunu herkes biliyorda açtığın konu yeri beni benden aldı.Ssd ve flash bellekler konusuna açmalıydın.
Faturada gözüme çarpan bir diğer şey 1050 Tİ olması bence 5000 tl'ye gerçekten üzücü.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı