Toshiba Satellite C855-2DG Windows 10 Kurulumu

Temiz Windows 10 kurulumu yapar mısınız? Driverlar allak bullak olmuş. Bu gidişle sürekli hata alacaksınız. En iyisi temiz Windows kurulumu yap. Daha sonraki oluşacak hatalar için yardımcı oluruz.
Banada öyle geliyor. Yani çok saçma bir olay. Herşey mahvolmuş :dikkatli:

Banada öyle geliyor. Yani çok saçma bir olay. Herşey mahvolmuş :dikkatli:
Şuan iki tane benzer konu var ve bunlara ikimiz yardım ediyoruz :matrix:
Ben çıkıyorum. Kolay gelsin sana Hasan.

Tüm yardımlarınız için teşekkür derim. Aynen PC'de eskiden kapanma olmazdı driverlardan kaynaklandı sanırım. Win10 kurulum konusunu paylaşmışsınız peki win 8 e format atıp mı kurmalıyım yoksa direk kursam win10 kurulurken kendi otomatik olarak sıfırlıyor mu bilgisayarı?

Becerebilir miyim acaba çöp etmeyelim bilgisayarı :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada sıfırdan kurulum anlatılıyor bir işlteim sistemi kurulu olmadan. Ben windows8 e nasıl kurabilirim Windows 10'u UEFI ve bios tanmı yapmam gerekiyor. Win10 indirdim rufus ile diske yazdım şimdi ne yapmam lazım bilmiyorum :) Bir de lisans işi nasıl olacak ben bilgisayara format attırmıştım daha önceden lisanslımı kurdular windows8 i bilmiyorum. Windows 10'da sorun çıkmasın
Normal Windows 8 formatı gibi atacaksınız. İnternette ve sosyalde bolca rehberleri mevcut.

Anakartınız nedir ? Modelinide yazarsanız çok güzel olur.

Birde lisans işi nasıl olacak ben bilgisayara format attırmıştım daha önceden lisanslımı kurdular windows8'i bilmiyorum windows 10 da sorun çıkmasın.

Windows10 diske yazdım hazır durumda nereden yukleyecegım onu bılemıyorum.

Toshiba SATELLİTE C855-2DG sanırım.

Adsız.png

Edit: Şuan win10 kuruluyor kurulumdan sonra driverlar icin tekrar rahatsiz edecegim sizi :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı