Toshiba Satellite S70-A-11E Mac os x Mavericks Kurulum Sorunu

Yükleme bitti başarılı şekilde ama tekrar Boot edip 2. kurulum aşamasına geçirmiyor. Direk resetliyor. Her türlü kodu yazdım bu sefer ''......'' lar ''*****'' olup tekrardan reset atıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
USB bellekten başlatıyorsunuz değil mi? Doğrudan Mac yüklü HDD bölüntüsünden başlatılamaz şu an için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
USB bellekten ilk kurulum gibi başlatın, gelen pencerede USB belleği ve üzerine kurulum yaptığınız bölümü göreceksiniz. (Kuruluma göre yazı ya da simge olarak farklılık gösterebilir.) Yön tuşlarıyla mMvericks kurduğunuz bölüntüye gelin ve önce şu komutları deneyin:
Kod:
-v -f npci=0x2000 GraphicsEnabler=No
Olmazsa sadece -x komutuyla açmayı deneyin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yine aynı ben en iyisi vazgeçip Windows 7'ye geri döneyim. Size de verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulum yaptığınız usb bellekteki boot dosyasını ve mach_kerneli o bölüntüye atabilir misiniz? Tek sistem mi, yanında windows falan varsa Transmac ya da MacDriver falan kurarak.
 
İki tane PC var biri masaüstü diğeri laptop. Laptopa denediğim için içi temiz hiçbir şey yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda arkadaşın takıldığı yerde kalmış durumdayım ilk kurulum yapıldı ikinci seferde açılan ekranda oluşturulan diski seçiyorum ama reset atıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı