eminsin değil mi direk ssd hatalıdır?Disk yönetiminde görünmemesi aygıtta bir sorun olduğunu gösterir. Kronik sağlık sorunlu bir model. Güç girişlerini ve sata girişlerini kontrol edin. Sorun çözülmezse bozulmuştur garantiye gönderin.
güç kablosu eski ssdimde çalışıyordu ama satayı bilmiyorum kablodan olabilir mi değiştirip denemelimiyimGüç kablosu ve SATA bağlantı kablosunun dönüştürücü olmaksızın doğrudan takılı olduğundan eminseniz evet.
Çalışan disklerinizden birini söküp onun yerinde deneyin.güç kablosu eski ssdimde çalışıyordu ama satayı bilmiyorum kablodan olabilir mi değiştirip denemelimiyim
şimdi denedim diğer diskimde kablolar çalışıyorÇalışan disklerinizden birini söküp onun yerinde deneyin.
Hocam biçimlendirilmemiş olsa dahi disk yönetiminde görünmesi lazım unparted partition şeklinde. Eğer kurulum medyası oluşturamıyor ise aynı işi minitool partition wizard üzerinden de yapabilir Windows üzerinde.Kurulum USB'si hazırlayın, disk biçimlendirme ekranında bu SSD görünecektir. Buradan biçimlendirdikten sonra temiz kurulum yapmadan çıkıp tekrardan Windows'u açın. Büyük ihtimal Disk Yönetimi'nde görünecektir.
![]()
UEFI Windows 10 USB Hazırlama Rehberi
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleÅtirmelisiniz. İÅte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yaniwww.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.