Tosla kullanmadım fakat internet alışverişine kapalı olma ihtimali var.Tosla Kartı yeni aldım. Epic'ten oyun alabilmek için şoktan para yatırdım ancak internetten alacağım zaman kartın reddedildi yazıyor. Ne yapmam lazım?
İnternet alışverişine kapalıdır kartın.
Açık HocamTosla kullanmadım fakat internet alışverişine kapalı olma ihtimali var.
Ödeme yöntemlerinden hangisini seçtin doğrusunu mu? Bir de yeterli miktarda para var mı bazı ödeme yöntemleri aracı ücreti alıyor ya o yüzden.Açtım hocam. Fakat yine olmuyor.
Bir başlıkta gördüm herhalde şoktan şifreli işlem yapmam lazımmış.
Açık Hocam
Hesapta 200 tl var hocam bide ödeme yöntemi kredi kartı seçtim ordan direk yazdımÖdeme yöntemlerinden hangisini seçtin doğrusunu mu? Bir de yeterli miktarda para var mı bazı ödeme yöntemleri aracı ücreti alıyor ya o yüzden.
Hesapta 200 tl var hocam bide ödeme yöntemi kredi kartı seçtim ordan direk yazdım
Hocam böyle bir şey çıktı bu nedir?![]()
Toslanın canlı desteği var mı? İnternet alışverişine açınca oluyor olması lazım. Bir de uygulama üzerinden sanal kart oluşturulabiliyorsa öyle de deneyebilirsin.Hesapta 200 tl var hocam bide ödeme yöntemi kredi kartı seçtim ordan direk yazdım
Hocam böyle bir şey çıktı bu nedir?Eki Görüntüle 2124104
Eki Görüntüle 2124107
Tosla'nın canlı desteği var mı? İnternet alışverişine açınca oluyor olması lazım. Bir de uygulama üzerinden sanal kart oluşturulabiliyorsa öyle de deneyebilirsin.
Nasıl halletiniz hocam?Hallettim hocam sağ olun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.