Tosla kullanılmalı mı?

Nispeten ne demek? Uygulamaya hiç giriş yapamadım veli onayı olmadan. Sanırım zorunlu. Zaten artık hepsinde zorunlu olacakmış.
Uygulamaya girebilirsin dostum ancak işlem yapamazsın veli doğrulaması yapman gerekir o da basit zorunlu yani tüm elektronik para kuruluşlarında zorunlu

Uygulamaya girebilirsin dostum ancak işlem yapamazsın veli doğrulaması yapman gerekir o da basit zorunlu yani tüm elektronik para kuruluşlarında zorunlu.

Yanlışınız olabilir. 1,2 hafta önce veli onayı istedi ve geri çıkarken de direk hesap oluşturmaya giriyordu hiç menüye gelemedim. Hesap oluşturdan sonra ditek onay istiyor ilerisine gidemedim ama bu da sonuç olarak bir şeyi değiştirmez. İşlem yapılmadığı için.

Yanlışınız olabilir. 1,2 hafta önce veli onayı istedi ve geri çıkarken de direk hesap oluşturmaya giriyordu hiç menüye gelemedim. Hesap oluşturdan sonra ditek onay istiyor ilerisine gidemedim ama bu da sonuç olarak bir şeyi değiştirmez. İşlem yapılmadığı için.
Yani haklı olabilirsin normalde giriş yapar tüm elektronik para kuruluşlarında hesaba ama işlem yapamazsın hiç veli onayı yapman gerekir ama demekki toslada değişik dediğiniz muhtemel olabilir siz de hiç uğraşmadan veli onayınızı yapın kafanızı takmayın hocam

Tosla bu arada papara ile kafa kafaya ama papara’ya da geçmenizi tavsiye ederim hem de bir ibanınız oluyor para gönder-al yapabiliyorsunuz bu da ufak bir tavsiyem olsun sizlere

Yani haklı olabilirsin normalde giriş yapar tüm elektronik para kuruluşlarında hesaba ama işlem yapamazsın hiç veli onayı yapman gerekir ama demek ki Tosla'da değişik dediğiniz muhtemel olabilir siz de hiç uğraşmadan veli onayınızı yapın kafanızı takmayın hocam.

Tosla bu arada Papara ile kafa kafaya ama Papara'ya da geçmenizi tavsiye ederim hem de bir IBAN'ınız oluyor para gönder-al yapabiliyorsunuz bu da ufak bir tavsiyem olsun sizlere.

Ya bende tabii ki onaylatma fikrindeyim. Zaten Papara kullanıyordum ama yeni kimlik kartımda fotoğrafım yok. Ailem izin verdi ama fotoğraf eklemek için birkaç ay beklemem gerek. Almayı düşündüğüm şeyin indirim yaklaşık 1 hafta sonra bitecek. Bu yüzden geçici süreliğine onaysız bir kart düşündüm. Papara bence de daha iyi bir alternatif.

Ya bende tabii ki onaylatma fikrindeyim. Zaten Papara kullanıyordum ama yeni kimlik kartımda fotoğrafım yok. Ailem izin verdi ama fotoğraf eklemek için birkaç ay beklemem gerek. Almayı düşündüğüm şeyin indirim yaklaşık 1 hafta sonra bitecek. Bu yüzden geçici süreliğine onaysız bir kart düşündüm. Papara bence de daha iyi bir alternatif.
Aynen öyle ama işiniz acilse şuanlık papara ile uğraşmayınız tosla da veli onayı 2 dakika yani hemen halledin işinizi görün

Hemde nüfus müdürlüğüne gidin kimliğinizi yarın pazartesi günü başvurusunu yapınız ardından hafta bitmeden kartı (tc kimlik) teslim ediliyor adresinize merak etmeyin bu da başka bir alternatif şimdilik indirimle uğraşıyorsanız işiniz acilse bence toslada şimdilik işinizi hallediniz.

Aynen öyle ama işiniz acilse şu anlık Papara ile uğraşmayınız Tosla da veli onayı 2 dakika yani hemen halledin işinizi görün.

Tosla da onay için tam olarak ne gerekiyor. Kimlik kartının NFC ile doğrulaması gerekmiyor mu?

Aynen öyle ama işiniz acilse şu anlık Papara ile uğraşmayınız Tosla da veli onayı 2 dakika yani hemen halledin işinizi görün.

Hem de nüfus müdürlüğüne gidin kimliğinizi yarın pazartesi günü başvurusunu yapınız ardından hafta bitmeden kartı (T.C. kimlik) teslim ediliyor adresinize merak etmeyin bu da başka bir alternatif şimdilik indirimle uğraşıyorsanız işiniz acilse bence Tosla'da şimdilik işinizi hallediniz.

Ben bir onun oluruna bakayım. Yapabilirsem ne âlâ. Teşekkürler bilgi için.

Tosla da onay için tam olarak ne gerekiyor. Kimlik kartının NFC ile doğrulaması gerekmiyor mu?

Ben bir onun oluruna bakayım. Yapabilirsem ne âlâ. Teşekkürler bilgi için.
Rica ederim toslayı tam doğrulanmış hesaba geçmek istiyorsanız NFC ve kimlik fotoğraflı olması gerekir siz sadece veli onayı diyorsanız onun için nfc’de gerekmiyor diye biliyorum sadece nvi adres kodu (e-devlet’den alınıyor) ve de veli bilgileri o kadar

İşiniz de acilse doğrulanmış tam hesaba geçmeyin kimliğinizi fotoğraflı yapın öyle hallediniz şimdi indirimli alacağınız şeyi halledin

Rica ederim Tosla'yı tam doğrulanmış hesaba geçmek istiyorsanız NFC ve kimlik fotoğraflı olması gerekir siz sadece veli onayı diyorsanız onun için NFC'de gerekmiyor diye biliyorum sadece nvi adres kodu (e-Devlet'den alınıyor) ve de veli bilgileri o kadar.

İşiniz de acilse doğrulanmış tam hesaba geçmeyin kimliğinizi fotoğraflı yapın öyle hallediniz şimdi indirimli alacağınız şeyi halledin.

O mantıklıymış aslında. Bir arkadaşımda onaylı Papara var sanırım. Ona bir sorayım. Eğer tamam derse onun kartından işimi hallederim. Olmazsa dediğiniz gibi Tosla'yı düşünürüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı