Tosla vs Papara

• Konuyu başlatan vaxq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 1.775
Yine de Tosla ilgili araştırdığım 1-2 bilgiyi aktariyim.

Para yükleme: Tosla Kart'ındaki bakiyenle Tosla hesabındaki bakiyen aynı şey. Tosla hesabına yüklediğin para, anında Tosla Kart'ında. Tosla'na 53.000'den fazla noktadan para yükleyebilirsin. İster Akbank ATM'lerinden referans kod ile, ister diğer tüm ortak ATM'lerden Tosla Kart ile, istersen de CarrefourSA, Teknosa mağazalarından ve ŞOK Marketler'den 1 TL işlem ücreti ödeyerek kolayca para yükleyebilirsin. Herhangi bir bankadaki hesabından ya da banka kartından da kolayca para yükleyebilirsin. Detaylar için “Tosla Hesabına Para Yükleme” sorularına bakabilirsin. Limitlerin yine geçerli.

Limitler:

Hizmet Fiyatlandırmaları​

Para gönderÜcretsiz!
Para isteÜcretsiz!
Para yükle (Tüm Akbank ATM'ler)Ücretsiz!
Para yükle (Akbank Banka Kartları)Ücretsiz!
Para yükle (Tüm Ortak ATM’ler)**499 TL'ye kadar ücretsiz
500 TL ve üzeri %1,15 + 1,04 TL
Para yükle (Diğer banka kartları)**1.999 TL’ye kadar ücretsiz
2.000 TL ve üzeri yüklemelerde %0,5
Para yükle (Tüm banka hesapları)Ücretsiz! (*)
Para yükle (Teknosa, CarrefourSA mağazaları ve ŞOK Marketler)1 TL
Para çek (Tüm Akbank ATM'ler)Ücretsiz!
Para çek (Tüm Ortak ATM’ler)**%1,15 + 1,04 TL
Para çek (Tüm banka hesapları)Ücretsiz!
Para çek (Tosla Kart ile yurtdışı ATM'ler)5 TL
Tosla Kart (İsmine özel, adresine teslim)10 TL
Uygulamadan ve webden sipariş et!
Tosla Kart (Anonim)5 TL
CarrefourSA, TeknoSA, D&R ve ŞOK Marketler mağazalarından veya online kanallarından, Banabi veya Hepsiburada uygulamasından ve Zorlu PSM otomatlarından satın alabilirsin!
Tosla Kart kullanım ücretiYok!
Toslamayan Ücreti(**)2 TL
Son 3 takvim ayında Tosla hesabında ya da Tosla Kart’ı ile finansal hiç bir işlem yapmayan hatta Tosla uygulamasına giriş dahi yapmamış olan kullanıcılardan Toslamayan ücreti alınır! Toslayı kullanırsan bu ücret alınmaz. Hesabından çekilemeyen tutarlar borç olarak yansıtılmaz. 2 TL altında bakiyen varsa da, bakiyen kadar alınır.
Kaynak: Tosla.com

Papara kart %100 tavsiyemdir. Tosla'da nakit para çekerken veya yatırırken ATM'den kesinti yapıyor.

Çok uzun süredir Tosla kullanıyorum, hiç kesinti yapmadı. Vakıfbank, Akbank, Ziraat Bankası, Deniz Bank ATM'lerinden yükleme yaptığımda hiç ücret tahsil etmedi. Ne zaman ve hangi ATM'de kesinti yaptı sizden?

Çok uzun süredir Tosla kullanıyorum, hiç kesinti yapmadı. Vakıfbank, Akbank, Ziraat Bankası, Deniz Bank ATM'lerinden yükleme yaptığımda hiç ücret tahsil etmedi. Ne zaman ve hangi ATM'de kesinti yaptı sizden?
Para yatırmada kesinti yok mu bu kartta?

Selam, 1 aydır Papara Black kart bekliyorum, iade edildi falan filan gelmeyecek gibi duruyor. Sürekli karşılaştırıldığı Tosla nasıldır? Kampanyaları Papara gibi güzel mi? Eğer deneyimli biri varsa lütfen bütün artılarıyla, eksileriyle detaylı bir şekilde Tosla Kartı yazabilir mi? (Papara kart istememin ana nedeni Netflix ve Spotify'da %50 Cashback olması)
Bende ikiside var. Ama tosladan yana yüzüm gülmedi. Kampanyalarda hep problem yaşıyorum. Müşteri hizmetleriyle aynı dili konuşamıyorum. Son 2-3 aydır da kullanmıyorum. Ancak paparayı düzenli olarak kullanıyorum. Kampanyalarda bir problem yaşamadım. Yıllık kullanın ücreti olmadığından dolayı ikiside alınmalı.
Kendi sitesinde 500 TL'den sonra kesinti yapıyor diyor.
500 üzeri 2 TL ücret almıştı benden.

Bende ikiside var. Ama tosladan yana yüzüm gülmedi. Kampanyalarda hep problem yaşıyorum. Müşteri hizmetleriyle aynı dili konuşamıyorum. Son 2-3 aydır da kullanmıyorum. Ancak paparayı düzenli olarak kullanıyorum. Kampanyalarda bir problem yaşamadım. Yıllık kullanın ücreti olmadığından dolayı ikiside alınmalı.

500 üzeri 2 TL ücret almıştı benden.
Hocam bende Papara'dan yanayım sadece kartımı teslim alamıyorum 1 aydır, gına geldi. Kızılay'a söyleyen arkadaşıma 1 günde gelmiş. Kızılay'a söylesem teyzem alabiliyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı