Tosla vs Papara

• Konuyu başlatan vaxq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 1.774
Selam, 1 aydır Papara Black kart bekliyorum, iade edildi falan filan gelmeyecek gibi duruyor. Sürekli karşılaştırıldığı Tosla nasıldır? Kampanyaları Papara gibi güzel mi? Eğer deneyimli biri varsa lütfen bütün artılarıyla, eksileriyle detaylı bir şekilde Tosla Kartı yazabilir mi? (Papara kart istememin ana nedeni Netflix ve Spotify'da %50 cashback olması)

Netflix Spotify falan %50 cashback veriyor. 2 yıldır kullanıyorum ben. İstediğin ATM'den kesintisiz para yatırıp çekebiliyorsun. Genel kampanyalar dışında ara kampanyaları oluyor bazen işe yarar bazen yaramaz. Tek beğenmediğim kısım bazı kampanyaları yalan olabiliyor.

Teşekkürler arkadaşlar, kimliğimi cumartesi günü teyzeme bırakıp kart teslimatını iptal edip tekrar sipariş vereceğim oraya. Teyzem alabilirse Papara kullanacağım, alamazsa Tosla.

Çok uzun süredir Tosla kullanıyorum, hiç kesinti yapmadı. VakıfBank, Akbank, Ziraat Bankası, Deniz Bank ATM'lerinden yükleme yaptığımda hiç ücret tahsil etmedi. Ne zaman ve hangi ATM'de kesinti yaptı sizden?

Akbank'tan 1 ay önce 80 TL yatırdığımda 2 TL aldı.

Arkadaşlar şuan rastgele bir şekilde "Papara Kart'ın iade sürecinden çıktı, kuryemiz 2 hafta içerisinde seni ziyaret edecek" diye bir mesaj aldım Papara'dan. Umarım bu sefer alabilirim şu kartı 1 aydan sonra.
Uzun uğraşlar sonucunda kartımı şuan teslim aldım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı