Naberdostum
Hectopat
Daha fazla
Papara'nın çalıştığı agt kadar iğrenç ve rezil rüsva bir şirket daha öncesinde hiç görmedim. Orada çalışan herif kartı teslim etmediği halde edildi göstermiş ne sipraiş iptali yapılıyor ne de müşteri hizmetlerine bağlanılıyor. Ne de kuryeye ulaşılabiliyor. Papara'nın iyi olduğunu bildiğim için ilk onu sipariş ettim lakin o herif yüzünden bu konuyu açmak zorunda kaldım. Şikayetvar sitesine yazmama rağmen geri dönüş sağlanmadı. 2 ayı geçti ve hala bekliyorum.
Vay be! Papara'dan bunu beklemezdim ama müşteriye hizmet 0 gibi... Neyse şaka maka kart güzel ama bir noktadan sonra bilmiyorum ne kadar ama 3 4 defadan sonra özellikle ayda çok fazla karta para atmanız gerekiyorsa bayağı bir komisyon alıyor bankadan para yatırırsanız geçen arkadaşım 100TL yatırdı 6TL kesti komisyon.
Bundan sonra artık yavaş yavaş okul için kalem/silgi/kaynak kitap/defter tarzı şeyleri kendim almak istiyorum. Ailem çok dışarı çıkamıyor. Ve telefon numarası değiştireceğim. Bazen kazandrio gibi uygulamalar kampanya vs yapabiliyor diye söyledim. Bu şartlar göz önünde bulundurularak hangisini tercih ederdiniz?
Bu arada ben ininal de öneririm. İninalde Steam cüzdan kodu vs. böyle şeyler almak daha kolay. Papara'da cüzdan kodu satmıyor ama indirim yapıyor. En çok oyun indirimi yapan Papara olabilir. Paycell'i bilmem.