Tosla vs Paycell

1deniz232

Decapat
Daha fazla  
Papara kapandığı için yeni bir kart alacağım ama Tosla ve Paycell kart arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir? Bir de bu iki kartta da fiziksel kart dışında sanal kart açıp sanal ve fiziksel kartı aynı anda kullanabilir miyim? Bir yerde Tosla ile başka kişilerin IBAN'ına para atılmadığını gördüm doğru mu ve Paycell'de böyle bir şey var mı? Tosla uygulamasında IBAN oluşturmayı görmedim Tosla'da IBAN oluşturulmuyor mu?

Tosla ile rahatça IBAN'a para gönderebiliyorsun, kullanımı çok rahat ve kolay ve dediğin gibi hem sanaldan hem fiziksel kartı aynı anda kullanabilirsin tabii ki tek problem uygulamanın belirlediği para limitleri eğer çok fazla para transferi yapmıyorsan ve yükleme limitinin 2500 TL olmasını dert etmiyorsan Tosla kullanabilirsin.

Tosla ile rahatça IBAN'a para gönderebiliyorsun, kullanımı çok rahat ve kolay ve dediğin gibi hem sanaldan hem fiziksel kartı aynı anda kullanabilirsin tabii ki tek problem uygulamanın belirlediği para limitleri eğer çok fazla para transferi yapmıyorsan ve yükleme limitinin 2500 TL olmasını dert etmiyorsan Tosla kullanabilirsin.
Hesabımı doğrularsam bile aylık 2500 TL mi yükleyebiliyorum?

Hesabımı doğrularsam bile aylık 2500 TL mi yükleyebiliyorum?

Şimdi baktım ve hesabını doğrulasan bile limitler şu şekilde:

-Bakiye (aylık Max yükleyebileceğin tutar): 2750TL.
-Günlük Max 1000TL ATM'den para çekimi
-Günlük Max 10.000TL para transfer limiti.

Şimdi baktım ve hesabını doğrulasan bile limitler şu şekilde:

-Bakiye (aylık Max yükleyebileceğin tutar): 2750TL.
-Günlük Max 1000TL ATM'den para çekimi
-Günlük Max 10.000TL para transfer limiti.
Böyle değil mi?

Dosya Ekleri

• görsel_2025-11-14_194721254.png
    görsel_2025-11-14_194721254.png
    96,8 KB · Görüntüleme: 4

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı