Bu yaptığınız ayarlar her modem için uygun mu ?Lanet ettiğiniz modeme bende zamanında çok lanet okumuştum. Fakat ne kadar iyi bir modem olduğunu ayarlarını yapınca anlıyorsunuz. Şimdi hemen yapacaklarınıza geçelim
1. Kablosuza tıklayın. Sırasıyla ayarlar şu şekilde olacak
Mod: 11bgn karışık
Kanal: 9-10-13 (istediğinizi seçin)
Kanal genişliği:40MHZ
2.DHPC Sunucu ayarlarına gidin. Lan ayarlarına tıklayın. Burada yapacağınız değişiklik şu olacak
Başlangıç IP Adresi: 192.168.1.1
Bitiş IP Adresi: 192.168.1.50
Kira Süresi: 2880 dakika
Bitiş Ip adresinde 50 yerine istediğiniz değeri yapabilirsiniz. Ev içinde çok sayıda kullanıcı varsa en az 15 yapmanızı öneririm.
Modemi sıfırlayıp yine giriş bilgileri olarak kullanıcı adı: admin şifre: turktelekom olarak gir. Zaten Dsl kablosu bağladığında otomatik olarak Türk telekom modemin ayarlarını yapacaktır. Modemin kablosuz ayarlarını yukarıda anlattığım gibi yaparsan problemin çözülür. Şuan bende bu modemi kullanmaktayım ve gayet memnunum. Hiçbir problemi yok![]()
Aynı modemi bende kullanıyorum daha yeni aldık üstelik eskisi Zyxel bozulmuştu. Eskisine göre yeni modem (td-9970v3) fazla ısınıyorAynı sorunu ben de yaşıyorum modem çok ısınıyor ve durduk yerde Wi-Fi'den atıyor. Bağlanmaya çalıştığımda da devre dışı yazıyor. Çözümü bilen varsa yazsın lütfen TT'nin modemi W9970V3. Taahhüt biter bitmez bozuldu resmen kafayı yiyeceğim.
Son düzenleme: