TP-LINK TD-W9970 Wi-Fi bağlantı kopması

Lanet ettiğiniz modeme bende zamanında çok lanet okumuştum. Fakat ne kadar iyi bir modem olduğunu ayarlarını yapınca anlıyorsunuz. Şimdi hemen yapacaklarınıza geçelim
1. Kablosuza tıklayın. Sırasıyla ayarlar şu şekilde olacak
Mod: 11bgn karışık
Kanal: 9-10-13 (istediğinizi seçin)
Kanal genişliği:40MHZ

2.DHPC Sunucu ayarlarına gidin. Lan ayarlarına tıklayın. Burada yapacağınız değişiklik şu olacak
Başlangıç IP Adresi: 192.168.1.1
Bitiş IP Adresi: 192.168.1.50
Kira Süresi:
2880 dakika

Bitiş Ip adresinde 50 yerine istediğiniz değeri yapabilirsiniz. Ev içinde çok sayıda kullanıcı varsa en az 15 yapmanızı öneririm.

Modemi sıfırlayıp yine giriş bilgileri olarak kullanıcı adı: admin şifre: turktelekom olarak gir. Zaten Dsl kablosu bağladığında otomatik olarak Türk telekom modemin ayarlarını yapacaktır. Modemin kablosuz ayarlarını yukarıda anlattığım gibi yaparsan problemin çözülür. Şuan bende bu modemi kullanmaktayım ve gayet memnunum. Hiçbir problemi yok :)
Bu yaptığınız ayarlar her modem için uygun mu ?
Aynı sorunu ben de yaşıyorum modem çok ısınıyor ve durduk yerde Wi-Fi'den atıyor. Bağlanmaya çalıştığımda da devre dışı yazıyor. Çözümü bilen varsa yazsın lütfen TT'nin modemi W9970V3. Taahhüt biter bitmez bozuldu resmen kafayı yiyeceğim.
Aynı modemi bende kullanıyorum daha yeni aldık üstelik eskisi Zyxel bozulmuştu. Eskisine göre yeni modem (td-9970v3) fazla ısınıyor

Son düzenleme:
Bu yaptığınız ayarlar her modem için uygun mu ?

Aynı modemi bende kullanıyorum daha yeni aldık üstelik eskisi Zyxel bozulmuştu. Eskisine göre yeni modem (td-9970v3) fazla ısınıyor
Evet her modem için uyumludur. IP adresi başlangıç ve bitiş adreslerine istediğiniz değerleri verebilirsiniz.
O ayarları bizimle de paylaşır mısın?

Lanet ettiğiniz modeme bende zamanında çok lanet okumuştum. Fakat ne kadar iyi bir modem olduğunu ayarlarını yapınca anlıyorsunuz. Şimdi hemen yapacaklarınıza geçelim

2.DHPC Sunucu ayarlarına gidin. Lan ayarlarına tıklayın. Burada yapacağınız değişiklik şu olacak
Kira Süresi:
2880 dakika

Bitiş Ip adresinde 50 yerine istediğiniz değeri yapabilirsiniz. Ev içinde çok sayıda kullanıcı varsa en az 15 yapmanızı öneririm.

Modemi sıfırlayıp yine giriş bilgileri olarak kullanıcı adı: admin şifre: turktelekom olarak gir. Zaten Dsl kablosu bağladığında otomatik olarak Türk telekom modemin ayarlarını yapacaktır. Modemin kablosuz ayarlarını yukarıda anlattığım gibi yaparsan problemin çözülür. Şuan bende bu modemi kullanmaktayım ve gayet memnunum. Hiçbir problemi yok :)
Burada belirttim.

Evet her modem için uyumludur. IP adresi başlangıç ve bitiş adreslerine istediğiniz değerleri verebilirsiniz.

Burada belirttim.
DHCP paketlerinin bireysel kullanımda hissedilemeyecek kadar hafif olduğu söyleniyor çeşitli kaynaklarda. DHCP muhabbetini direkt kapatıp el ile atamayı bile düşündüm ama gerek duymadım sonradan. 11n ve kanal ise WiFi performansı açısından gerekli olduğunu düşünüyorum. WiFi kapalı kablosuz ile de denedim. Açıkçası yaptığınız ayaların kablolu internet üzerinde etkisi olduğunu veya sıcaklığı etkilediğini düşünmüyorum.

Son düzenleme:

Kira Süresi:
2880 dakika
İlginç, ama hissedilir bir hızlanma oldu netimde. Kablolu bağlantımda yani.

Lanet ettiğiniz modeme bende zamanında çok lanet okumuştum. Fakat ne kadar iyi bir modem olduğunu ayarlarını yapınca anlıyorsunuz. Şimdi hemen yapacaklarınıza geçelim.
1. kablosuza tıklayın. Sırasıyla ayarlar şu şekilde olacak.
Mod: 11bgn karışık.
Kanal genişliği: 40MHz.

2.dhpc sunucu ayarlarına gidin. Lan ayarlarına tıklayın. Burada yapacağınız değişiklik şu olacak.
başlangıç IP adresi: 192.168.1.1.
Bitiş IP adresi: 192.168.1.50.
Kira süresi:
2880 dakika.

Bitiş IP adresinde 50 yerine istediğiniz değeri yapabilirsiniz. Ev içinde çok sayıda kullanıcı varsa en az 15 yapmanızı öneririm.

Modemi sıfırlayıp yine giriş bilgileri olarak kullanıcı adı: Admin şifre: Türk Telekom olarak gir. Zaten DSL kablosu bağladığında otomatik olarak Türk Telekom modemin ayarlarını yapacaktır. Modemin kablosuz ayarlarını yukarıda anlattığım gibi yaparsan problemin çözülür. Şu an bende bu modemi kullanmaktayım ve gayet memnunum. Hiçbir problemi yok :)

Kardeşim dediklerini yaptım fakat düzelmedi sorun. Bir cevap verirsen çok sevinirim.

Kardeşim dediklerini yaptım fakat düzelmedi sorun. Bir cevap verirsen çok sevinirim.
Modemi fabrika ayarlarına sıfırlayıp , Servis sağlayıcı ayarlarınızı yaptıktan sonra bu ayarları da yapın. Sorununuz düzelecektir. Sorun düzelmez ise tekrardan yorumlarda belirtin farklı çözüm yolları bulalım. Ben yaptım hiçbir sıkıntı yok şuanda gayet iyi bir şekilde çalışıyor.

Kira Süresi:
2880 dakika

Kardeşim dediklerini yaptım bir hafta dekan kullandım tekrar aynısını yapıyor wifiye bağlanamıyoruz bir yardımcı olursan sevinirim

Kardeşim dediklerini yaptım bir hafta dekan kullandım tekrar aynısını yapıyor wifiye bağlanamıyoruz bir yardımcı olursan sevinirim
Firmware yazılım sürümü kaç ? Yeni gelen yazilim sayesinde bu sorun ortadan büyük ölçüde kalktı gibi. Geriye kalan tek yöntemse, böyle bir durumda modemi açıp kaparsiniz. Bende şuanda hiçbir sorun olmadan kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı