Rehber TPM'siz anakartlara Insider üzerinden Windows 11 kurmak

Hocam geliştirme kanalı'nı seçtim. Bir sorun olmaz değil mi?

Son düzenleme:
Hala guncellestirmeler uzerinse calisiliyor demeye devam ediyor. Surec çok yavas isliyor ama microsoftan kaynakliymis.
Windows 11 geçmiş bulunuyorum. Son sürüm Update'leri aldım. Yaralı bir makale.

Son düzenleme:
Hala guncellestirmeler uzerinse calisiliyor demeye devam ediyor. Surec çok yavas isliyor ama microsoftan kaynakliymis.

Hocam dün Update'den indirmesini ve yüklemesini yaptım. Şimdi sabahleyin yeniden başlattım. Bu ekrandayım;

Hocam 10 dakikada bu ekranı geçtim. süreç bayağı hızlıydı. İşte yeni masaüstü ekranı;

Son düzenleme:
@Demonce Windows 11 basarili ve uzun bir sürede gectim. Verilerim. Ve dosyalarim ayni sekilde duruyor. Driver guncellemelerimde hiçbir sikinti olamdan devam etti. Gecis basarili ve dun yine onizleme surumu aldim. Teğet edip Windows 11 Pro orijinal mi degil mi diye. Hiçbir seyde sikinti yok. Ancak Windows 10 gore bos bir haldeyken cok guc ve performans harciyor Win 11. bostayken %100 disk kullaniyor RAM'ler 5 GB ustune cikiyor. Muhtmel bir guncelleme ile bu degisecektir ancak bazen agir calisiyor ve bu sinir bozucu oluyor. Arkadaslara tavsiyem Windows 11 gectikten sonra eger kalacaklari kesinse bu surumde temiz bir sifirlama ile Windows 11 gecsinler diyorum.

Tebrik ederim.
Hocam bu ram ve disk kullanımı sorunu bende olmadı fakat Windows 11'e girince bir çoğu kişi hatayla karşılaşıyor mavi ekran hataları gibi çok kararsız bir sürüm. Şahsen ben yaşamadım böyle bir sorun sadece Windows 11'i kullandığım ilk dakikalar disk kullanımı %100'e çıkmıştı. Yinede geçmenize sevindim yararlı olduysa ne mutlu bana.

Bu konu hakkında pek bir fikrim yok hocam.

Diger. ISO denemelerime gore kat kat iyi. Ancak dedigim gibi RAM ve disk sorunu olsa da sikinti yok.

Bende cok dosya vardi ondan biraz yavas isledi surec.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…