Rehber TPM'siz anakartlara Insider üzerinden Windows 11 kurmak

Arkadaşlar eğer ki developer kanalına geçerken hata alıyorsanız regedite girip belirtilen yola girip kendiniz değerleri değiştirin.

Peki bu yöntemle i3 3cü nesil işlemci, DX 10.1 ekran kartı sisteme Windows 11 kurulabilir mi?

abi tam anlayamadım çünkü bende insider ekranında yeterli sistem gereksinimi karşılamıyor diyor tam anlayamdım lütfen benle iletişime geçermisin discordddan Gurkan61#7555

Insider seçeneklerinde sadece sürüm önizleme kanalı mevcut. Geliştirme kanalına nasıl geçebilirim?

Insider seçeneklerinde sadece sürüm önizleme kanalı mevcut. Geliştirme kanalına nasıl geçebilirim?
Hocam orada nasıl yapıldığını cevapladım tam okumamışsınız galiba.
abi tam anlayamadım çünkü bende insider ekranında yeterli sistem gereksinimi karşılamıyor diyor tam anlayamdım lütfen benle iletişime geçermisin discordddan Gurkan61#7555
Hocam bu çözüm sadece TPM 2.0 hatası alanlar için sitem gereksinimlerini karşılamayanlar için tam olarak nasıl olacağını bilmiyorum.

Yapamadım. Belirtilen dosya kayıt defteri komut dosyası değil hatasını alıyorum. Ayrıca $WINDOWS.~BT klasörünü de bulamadım.
Hocam lütfen yazdığım paragrafı düzgünce okuyun. Önce hatayı almamız gerektiğini yazdım. Ayrıca kayıt defteri komut dosyası değil hatasınıda aynı şekilde yukarda başka bir arkadaşa cevapladım. Paragrafı düzenleyen moderatör büyük harfleri değiştirmiş hatalı olmuş. Biraz yorumları ve yaptığım rehberi tam okursanız cevapları alacaksınız zaten.

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsSelfHost\UI\Selection]
"UIContentType"="Mainline"
"UIBranch"="Dev"
"UIRing"="External"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsSelfHost\Applicability]
"BranchName"="Dev"
"Ring"="External"
"ContentType"="Mainline"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…