Rehber TPM'siz anakartlara Insider üzerinden Windows 11 kurmak

Hocam beta kanalı gözükmüyor mu?

Geliştirici kanalı gözükmediğini duydum ama beta kanalının gözükmediğini ilk defa duydum.

Hocam geliştiriciye geçebiliyoruz sayenizde eyvallah ama aynı yöntemi betaya geçmek istediğim zaman olmuyor.

Hocam geliştiriciye geçebiliyoruz sayenizde eyvallah ama aynı yöntemi betaya geçmek istediğim zaman olmuyor.
Hocam bu konuda pek fikrim yok. Merak ettiğim ayarlardan insider programı kısmına girdiğinizde orada beta kanalı gözüküyor mu ?
Gözükmüyorsa onu bilmiyorum. Eğer gözüküyorsa ona basıp beta kanalına geçebilirsiniz.

Ben kurduğumda hard disk aşırı derecede yavaştı Win8.1 kurdum çok hızlı kalıyor RAM kullanımı bayağı yüksekti Microsoft hiç akıllanmamış.

Gözükmüyor. Sürüm Ön izleme kanalı diyor.

Ben kurduğumda hard disk aşırı derecede yavaştı Win8.1 kurdum çok hızlı kalıyor RAM kullanımı bayağı yüksekti Microsoft hiç akıllanmamış.
Hocam Windows 10'dan sonra SSD bir ihtiyaç oldu maalesef zaten HDD'niz varsa Windows 10 kurmanız bile önerilmiyor.
Gözükmüyor. Sürüm Ön izleme kanalı diyor.
Hocam beta kanalına nasıl geçildiğini bilmiyorum kusuruma bakmayın. Ama Windows 11'in İnsider sürümü sadece Geliştirici kanalında.

Windows 10 1507 ya da 1511 sürümleri HDD ye kurulabilir ama yeni sürümler için bir SSD gerekiyor.

Ben GitHub'dan indirdiğim DLL'i C:\$WINDOWS.~BT\Sources atmama rağmen aynı TPM 2.0 hatası alıyorum.

Ben GitHub'dan indirdiğim DLL'i C:\$WINDOWS.~BT\Sources atmama rağmen aynı TPM 2.0 hatası alıyorum.
Hocam bu konda bir fikrim yok ne yaptığınızı göremeden bir şey diyemem. Fakat bir çoğu kişide sorun çıkmadı.

Hata aldıktan sonra Windows kurulumunu siz mi kapatıyorsunuz? Siz kapatıyorsanız o yüzden olabilir. Windows kurulumu kendisi kapandıktan sonra deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…