Trafik kazası geçirilen gün aşık olmak

melikwastaken

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar değerli dostlarım. Yaklaşık 1 ay önce okul çıkışında karşıdan karşıya geçerken araba çarpması ile kaza geçirdim. Çok şükür bir şeyim yok. Arabanın çarpması etkisiyle arabanın altında kalmıştım. Otobüs durağındaki tüm insanlar ve arkadaşlarım başıma toplandı. Bir arkadaşım beni arabanın altından çekerek çıkarmayı başardı ve kucaklayıp banka oturttu. O sırada yanında arkadaşı vardı (o kız). O an şoktaydım ve hiçbir tepki veremiyordum. Elimi tuttu ve iyi misin dedi. O anda tepki veremedim. Ambulans geldi ve hastaneye yetiştirildim. Uzun bir hastane sürecinden sonra evde tedavi gördüm. Bu sürede okula gidemedim ve iyileştikten sonra gittiğim gün o kız oradaydı. Bana dedi ki: “Melik, nasıl oldun? Durumun nasıl?” Ben de dedim iyiyim vesaire.

Uzun yazdığım için özür diliyorum.

Her neyse, devam ediyorum. Kızın o kaza anındaki davranışı o kadar kalbime dokundu öyle bir vuruldum ki inanılmaz sevdim kızı. Normalde kızı okulda görüyordum ama herhangi bir sohbetimiz yoktu (kız başka sınıfta). Aklımın ucundan geçmezdi bu kızı seveceğim ve kızla her gün selamlaşıyorduk. Kaza geçirdikten sonra bu hoşuma gitmeye başlamıştı. Arada sırada laboratuvar sınıfına gidip projeleri ile alakalı soru soruyordum vesaire. Birkaç gün sonra kıza sosyal medya üzerinden istek gönderdim ve kızla sohbet başlatmak istedim ama inanılmaz geç cevap veriyordu (10 saatte). Bu zamanda bu devirde bu kızı istiyorum be, bundan daha düzgününü, saf temizini bulamam. Kız çok sevecen, temiz bir kız ama ben kız ile sohbet etmeye korkuyor ve çekiniyorum. Konu hakkında öneri ve yorumlarınızı bekliyorum dostlarım.

Daha kızla adam gibi tanışmadan kızın biçilmiş kaftan olduğunu düşünmek, ondan iyisini bulamayacağını düşünmek senin kıza karşı heyecanını çok çok artırır ve kızla konuşurken panik yapıp kötü izlenim verirsin, hatta bu seni takıntılı aşk geliştirmeye kadar iter. Kız her mesajına istisnasız saatler sonra dönüyorsa kızın sana ilgisi yoktur. Sana ilgisi olmayan insanın üzerine gitmeye çok değmez.

Bu zamanda bu devirde bu kızı istiyorum be, bundan daha düzgününü, saf temizini bulamam.
Kral bu önsezi nereden geliyor ? Sen kızın bence fiziksel özelliklerini beğendin veya çocukluğunda az sevgi gördün veya aşağıdaki olay yaşandı.

Travma sonrasi adrenalinle kizi sevdigini dusunuyorsun dostum. Kizi sevdigin yok aslinda.
Muhteşem cevap tam bunu yazacaktım. O anki hormonlar diğer hormonları da coşturmuş olmalı.

10 saatte cevap veren birisi seni hiç tınlamıyordur, boşa kürek çekersin.
bırakayım mı sizce

Kral bu önsezi nereden geliyor ? Sen kızın bence fiziksel özelliklerini beğendin veya çocukluğunda az sevgi gördün veya aşağıdaki olay yaşandı.

Muhteşem cevap tam bunu yazacaktım. O anki hormonlar diğer hormonları da coşturmuş olmalı.
hayır hocam normalde kızı geçen senede görüyordum ve asla bişey hissetmiyordum muhabbetim yoktu kız tam tersine fiziği ortalama bı kız yani tamamen fiziksel bı özelliğine veya güzelliğine karşı bişey hissetmedim tamamen karaktersel

kızın o kaza anındaki davranışı beni çok etkiledi yani.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı