melikwastaken
Hectopat
Daha fazla
Selamlar değerli dostlarım. Yaklaşık 1 ay önce okul çıkışında karşıdan karşıya geçerken araba çarpması ile kaza geçirdim. Çok şükür bir şeyim yok. Arabanın çarpması etkisiyle arabanın altında kalmıştım. Otobüs durağındaki tüm insanlar ve arkadaşlarım başıma toplandı. Bir arkadaşım beni arabanın altından çekerek çıkarmayı başardı ve kucaklayıp banka oturttu. O sırada yanında arkadaşı vardı (o kız). O an şoktaydım ve hiçbir tepki veremiyordum. Elimi tuttu ve iyi misin dedi. O anda tepki veremedim. Ambulans geldi ve hastaneye yetiştirildim. Uzun bir hastane sürecinden sonra evde tedavi gördüm. Bu sürede okula gidemedim ve iyileştikten sonra gittiğim gün o kız oradaydı. Bana dedi ki: “Melik, nasıl oldun? Durumun nasıl?” Ben de dedim iyiyim vesaire.
Uzun yazdığım için özür diliyorum.
Her neyse, devam ediyorum. Kızın o kaza anındaki davranışı o kadar kalbime dokundu öyle bir vuruldum ki inanılmaz sevdim kızı. Normalde kızı okulda görüyordum ama herhangi bir sohbetimiz yoktu (kız başka sınıfta). Aklımın ucundan geçmezdi bu kızı seveceğim ve kızla her gün selamlaşıyorduk. Kaza geçirdikten sonra bu hoşuma gitmeye başlamıştı. Arada sırada laboratuvar sınıfına gidip projeleri ile alakalı soru soruyordum vesaire. Birkaç gün sonra kıza sosyal medya üzerinden istek gönderdim ve kızla sohbet başlatmak istedim ama inanılmaz geç cevap veriyordu (10 saatte). Bu zamanda bu devirde bu kızı istiyorum be, bundan daha düzgününü, saf temizini bulamam. Kız çok sevecen, temiz bir kız ama ben kız ile sohbet etmeye korkuyor ve çekiniyorum. Konu hakkında öneri ve yorumlarınızı bekliyorum dostlarım.
Uzun yazdığım için özür diliyorum.
Her neyse, devam ediyorum. Kızın o kaza anındaki davranışı o kadar kalbime dokundu öyle bir vuruldum ki inanılmaz sevdim kızı. Normalde kızı okulda görüyordum ama herhangi bir sohbetimiz yoktu (kız başka sınıfta). Aklımın ucundan geçmezdi bu kızı seveceğim ve kızla her gün selamlaşıyorduk. Kaza geçirdikten sonra bu hoşuma gitmeye başlamıştı. Arada sırada laboratuvar sınıfına gidip projeleri ile alakalı soru soruyordum vesaire. Birkaç gün sonra kıza sosyal medya üzerinden istek gönderdim ve kızla sohbet başlatmak istedim ama inanılmaz geç cevap veriyordu (10 saatte). Bu zamanda bu devirde bu kızı istiyorum be, bundan daha düzgününü, saf temizini bulamam. Kız çok sevecen, temiz bir kız ama ben kız ile sohbet etmeye korkuyor ve çekiniyorum. Konu hakkında öneri ve yorumlarınızı bekliyorum dostlarım.